Tuesday, December 14, 2010

❤ Shopping di Butik Ariani❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Ini citer hari Ahad, citer hari sabtu aku posponed dulu ar. hehehehe.. aku mmg plan nak gi Ariani dengan Sham.. dia kata ada sale ... Plan asal nak gi Ariani Jalan Tar or Ariani Kota Damansara, tp ntah cemana My Hubby telah baik hati nak hantar kami ke Ariani Shah Alam sebab dia nak hantar abang dia kat Shah Alam jugak. so dah alang2 nak ke Shah Alam, kami calling2 Hirda tanya nak ikut ke tak... manjang jer minah tu jawab "nakkkkkkk" heheheheh.. sori lieya, kami bukan tak nak ajak ko, tp kami tau ko mana pakai tudung2 ber"awning" ni kan.. hehehe next time outing WAJIB bawak mak yong keluar okeh. dun wori

Sham tengah testing



tudung ni sesuai dengan sham..


hahah masa ni sham test tudung kaler pink.. tp pakai baju biru. hahahah contra ok..




dah puas pilih, time nak bayar..


tu dia tudung aku.. x banyak, 4 helai JER.... hehehe


dengan promoter SITI HANISAH yang baik  hati dan sabar melayan kami bertiga yang banyak songel .. thanks dik...  oppss sebab kami beli RM500 ke atas dalam satu resit, so kami dapat Gold Card.. mak suka okeh.. boleh dapat extra %.. best, best ...


ni ler 4 helai tudung aku dalam 2 paper bag ARIANI..  **wink **wink


ni gambar kat luar.. si Hanisah tu jugak yang melayan kami berposing. hehehehh memasing ceria dengan "isi" dalam paper bag tu.. hirda beli 3 helai, aku 4 helai dan sham 3 helai..


dah penat menyopping, perut pun dah mintak di isi.. jom kita layan A & W pulak





ni set aku Mozza Burger


kat sini jugak kita orang kira bil.. sebab bayar dalam satu resit kan..


hambik ko.. berpinau bijik mata nak kira.. ada 10 helai, tp lain2 harga. hehehehe


balik dari A & W, aku, sham & my hubby gi menonton wayang Hantu Kak Limah Balik Rumah di Selayang Summit.. tu pun nyaris2 tak dapat tengok setelah 2 panggung wayang kami pergi (Midvalley dan Brem Mall), semua FULL. cish..

SHAM, gambar ni blur ar pulak .. apapun aku dan sham memanjang ketawa jer tengok citer ni.. pastu memasing bila time seram hantu kak limah tu, kami pun siap tutup2 muka. hahahahaha .. korang, nanti kita tengok wayang lagi tau...

12 comments:

eima said...

ariani kan tgh sale sampai 70%..
wahhh
lama dah tak pi ariani ....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah..syok outing reramai
shopping reramai
meriah ler kak...jelessssss seh!...

boleh sambung tengok wayang lagi tu..
awat hirda tak join korang tengok wayang...sure lagi happening kan...

alahai...gamaknyer citer hantu mak limah balik tu...aku beli dvd jer lah kak

LyNn HaMzAh said...

wah...shopping sakan dan jalan-jalan pun sakan gak...hehehehe...

emy/mamasuri said...

wah sonok dapat outing ngan kwn2 kan..
itulh..nak tgk jugak citer kak limah tu..sume cakap best..keras perut tahan ketawa..

Hirda Ibrahim said...

wooo hooo..
4 JER??? ha ha ha

apa2 pun semua last minute planning menjadi. aku memang ko, kalu dh korang sampai area SA, sah2 le mak pantassss & cargasss....

::Mamalyna:: said...

sakan shopping kak... syok betul tengok % tue...

Cik Nurul Pinky said...

nurul tahu macam mana meriahnya akak-akak semua gelak tawa hahahaha...wah sakan shopping tudung tu i likeeee...belum ada kesempatan nak g tgk wayang huhuhu

Softtouch [Hanim] said...

bestnya shopping sakan kak...ariani plak tgh sale, lg lah syok pas tu tgk wayang plak...ramai yg ckp best cite tu..sy agaknya tgk dvd lah jer

Emy Omar said...

best kak..shopping ye..lagi best bila keluar shopping dgn kawan2 yang satu kepala..hihi

Sham Ummi Echa said...

mak suker entry nih..hahaha. yer la ni plan last minute kan. x sngka menjadik. tetiba je calling2 n set terus zassss pegi. din sgt baik hati sbb nk hntar kita. so senang lenang aku dok kat bakang.. hahaha

lieya jgn mare ye.. bkn xnk ajak ko.. tp sian ko dah la jauh kt putrajaya nun, nk g SA lg pas2 ko dah ler x mnt pakai tudung awning ni.. xpe nx time outing kita jgn x jadik plk. mak x sbr nk dating ngan korang

*∽ IZAN ∽* said...

memang giler shopping aa korang nih!! best best!!! he he

kalau gi Ariani memang cam tu.. entertainnn baekkkk punyaaaaa... siap tunggu kat bilik test tudunggg.. leh advise & pilihkan corakk. service memang mantapp.. semantap harganyaa HA HA

nieda said...

shopping sakan akak...kita pun nk terjah ariani juga