Tuesday, March 19, 2013

Celebrate Birthday dengan family

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Alhamdulillah, hari sabtu haritu kami celebrate besday aku awal sikit.. aku ni, kalau hari lahir jatuh hari kerja mmg lemau sikit, sebab malas nak gi celebrate malam2 after opis hour.. macam kelam kabut gitu.. anak2 pun sure penat dan ngantuk balik sekolah. so alternatifnya, kami sambut awal 2 hari.. ok la kan? dari takde langsung.. buat kenang-kenangan seumur hidup.. sebenarnya pagi sabtu tu kami ke Matta Fair, nanti aku citer kendian la.. balik dari Matta Fair, kami terus ke Midvalley.. kami makan2 di Garden ajer.. tempatnya tak de la grand sangat, tp deconya cantik.. rasa tenang je..



en papa belikan kecik kecil comel lotte..
 







Kek rasa vanilla, tp aiskrim ni rasa coklat.. sedap

kecik kecik je, so tak de space nak tulis nama. hehehe
 




 
 

sibuk nak tolong potong gak
kasi la can kat mama ni adik oii
hehe manja2 gitu
 


besar portion aku.. lamb chop.. tak abis, share dengan en papa la


Thanks papa for the lovely cake .. dan bawak mimi makan2 dengan anak2.. love you so much

14 comments:

Jasfyra said...

xpenah lg mkn kt garden ni..besarnya portion lamb chop tu kan..berbaloi2

Cho Zila said...

bestnyer diraikan.. awalpun kira oklerkan .. selamat hari jadi mimi... harap yang terbaik akan datang dalam hidup mimi .... bestkan deko kat situ rasa aman damaije.r.

Mimi said...

Happy Belated Birthday dear...semoga panjang umur, murah rezeki dan diberi kesihatan yg baik...amin..

harrizam said...

Salam perkenalan... cerianyaaa mesti sedap. Saya nak minta kebenaran guna gambar pasar ikan masin yg pn letak dalam fotopages kat dlm blog saya. Boleh kann TQ

lieyalatif said...

Sedap kan kak kek BR...aritu beli sambut anivesari pastu nanti nak beli kek BR jugak laa tu besdey dayyan ni kang heheheheh sedap mkn kek bereskrim ni kan kak....

Sonok tgk akak sambut...meraih...selamat hari lahir kak ye, moga akak dimurahkan rezeki dan sihat2 selalu...

Faiza Erina Rahmat said...

sedap nyer makan,,,, hihihi

mamaamni.blogspot.com said...

k.mimi makin susut nampaknya..hepi belated birthday kak..mkn kt garden mmg nice..sweet jer..biasa kami mkn kt alamanda.....

mamaamni.blogspot.com said...

mkin susut k.mimi skrg...hepy belated birthday kak..garden mmg sweet.kami biasa makan kt alamanda..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

bestnyer kek besday...
yummeh.. sume best2 tu..
untung besday gurl ni kan..

apepun, epi besday kak mimi..
x nampak mcm 37 thn..
ceria aje!!!

Ina Hashim said...

hepi belated birthday :D

nieda said...

Happy birthday kak mimi.. May allah bless u

onniesham said...

comeinya kek.. yummy. emily lps rambut, nmpk lain muka dia coz dulu salu dia msti ikat rambut kan

onniesham said...

comeinya kek.. yummy. emily lps rambut, nmpk lain muka dia coz dulu salu dia msti ikat rambut kan

mama leen said...

hepi besday... penah makan kat Alamanda.. tempat mmg cantik.. kek tu cantiik la.. tak penah lg makan kek BR