Thursday, September 13, 2012

❤ Di Belakang Tabir Photoshoot Raya 2012 - Home Sweet Home ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Kita skip citer raya ke 4.. sajer nak bg laluan pada entry ni dulu ... Tetiap tahun mmg aku suka buat family photoshoot.. ada 2 photografer pilihan aku.. satu Mykhalish dan satu lagi Thelilbigshoot under KC.. tp dua2 penuh .. tak sempat nak booking. laris macam pisang goreng panas. so aku try search dan jumpa yang ni.. katanya baru abis study kat UiTM, maybe part time.. ok tak pe, kita try dulu service dia, kalau ok, kita boleh guna lagi, kalau tak ok, sekali ajer la kan.. 

Kalini plan nak buat kat rumah ajer la. malas plak nak keluar berpanas2 kat taman. maybe next year la aku buat outdoor lagi sekali.. dalam banyak2 (outdoor, indoor / studio dan rumah) aku lebih prefer outdoor kot. sebab lebih santai.. tak formal sangat. meaning tak la asyik nak mengadap kamera.. lebih kepada candid..
  
baru sampai.. tengah siapkan lighting .. anak2 aku ralit tengok tv
 
tengah testing lighting dia..

hehehe ni la dia, aksi anak bujang aku tu. selalu buat aku gelak.. kalini banyak "perangai" plak dia buat.. sabo jela

salah satu pic yang disnap.. sambil di perhatikan oleh .........

FARHAN.. hahah kepoh tau ko ni ..
kemain susah plak kalini nak bg pose yang menarik. maybe dah tau malu2 kucen
 
tukar baju plak.. pakai baju moden

dah siap semua, dia terus burn dalam CD. mmg ringkas la kalini.. tak de plak edit2 bagai.. tak pe la, next year rasanya aku harus book cepat2 dengan KC atau Mykhalish..

❤❤ esok kita tengok hasilnya.. ala biasa2 jek tak de la kebabom sangat..

3 comments:

Mooniqueen said...

Wahhh bestnya.... Teringin jugak nak buat mcm ni...

atty's said...

Tak sabar nak tgk hasilnya,.. :)

*∽ IZAN ∽* said...

waaa.. nak jugak tengok hasilnya.

berangan jugak nak berphotoshoot tahun ni.. hubby warded plak wat operation.. nampaknya postpone tahun depan la plak uhuhuhu