Thursday, September 27, 2012

❤ Sambung Study ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

8 Sept yang lepas, temankan hubby pi daftar kat UTM, Jalan Semarak.. sambung master plak tp part time ler .. rajin bebenau cik abang aku tu nak sambung belajar.. kalau aku, mintak hampun ler.. otak mak dah tepu.. tak pe la bang, i support you la .. opss bukan support duit ler, duit ai tarak, tp ai support you nak belajar, you draf je assignment tu, nanti i tolong type2 kan assignment you ok, ai kan type laju.... so tak de la you terkial2kan .. dan syukur gak, alhamdulillah, hubby dapat biasiswa nak sambung belajar ni. so tak de la rasa perit nak bayar yuran dia yang boleh tahan mahal gak tu..

biasalahkan kalau sambung study mesti bawak x-ray tu kan

i kan isteri mithali, kene la temankan pi daftar.. hehehe





kene isi borang apa ntah..




buat kad matrik..

ok siap register ..... jom bang, kita pi makan ai dah lapar.. lepas ni kita nak kemana plak yer sementara nak tunggu pukul 3 petang ada taklimat kat sini..

❤❤ nak tau kita ke mana lepas ni??? jommm follow

5 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

wahh suka! suka! suka! tahniah en din sebab sambung blaja :) ...

Nur a.k.a admansyah said...

Alhamdulillah... Mana tahu rezeki Mimi sekeluarga lagi murah lps ni kn?

Org laki senang nk luang ms study... x mcm perempuan berkerjaya & ibu mcm Nur ni. Kurang sgt ms Nur study taw Mimi... tu pun hby dh tlg mn yg patut! Ishhh Nur rs mcm lmbtnyeee nk habis you!

nieda said...

good luck yer

Zana Md Nordin said...

oooo abg din sambung belajar lagi yerk kak....ok ler tu....
tahniah abg din..

he he he..samalah kak..otak dah tepu arr nak belajar lgi....hemlin dah berapa kali offer zana suruh sambung belajar lagi..tp cam tak leh go jer.....

.:fyzz:. said...

Chaiyokkkk en hubby kak mimi..kak mimi makin tomey la..pijot pn nk msuk sem br dh dua mgu lg...