Wednesday, September 26, 2012

❤ Wordless Wednesday .. Fareeda ooo Fareeda ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily


mendobi sebahagian dari tutup kepala ku.. kita dobi week by week la ye.. ** malas nak tayang semua tudung.. heheheh

koleksi terbaru selepas hari raya haritu.. shantekk tak?? yang kiri brooch sampan sweetlove.. yang kanan hot kaler, paddle pop brooch lembing or jin mata satu kot. haahahaha


❤❤ maybe tudung fareeda yang terakhir setakat bulan or tahun ni.. sebab kebanyakkan kaler dah ada.. nak simpan duit pulak, banyak projek lain yang menanti..

10 comments:

*Mrsfarahzaki * said...

akak...tengah menwalking nie jumpe lak..tengok muka cam familiar...owh btl la... De Baron... kita kursus sesama la kak (=

lieyalatif said...

boleh caye ke ni kak....heheheeh....nanti tergode bile fareeda keluarkan yg baru nanti ekeekekekek....

tu la, lieya dah lame gak tak mendobi fareeda nie....minggu ni boleh laa buat sikit2 ...hope tak ujan lah....

Lynn Hamzah said...

banyak giler tudung fareeda akak...jealous la tengok...huhuhuhu...

irmafittaputri said...

alololo dah mcm pelangi pagi...chantek betul koleksi

Erna said...

wow kalerfulla...
saya mmg x de langsung tudung yg berbumbung ni hehehe...

psst... projek apa yg lain tu hehehe

JaSSNaNi said...

wahhh.. banyak koleksi ye...
this saturday saya nak ke fareeda bangi plak.. cari tudung padle pop tu.. and tudung flora..

*∽ IZAN ∽* said...

Mak ooii Mimi.. ni kalo kate butik buat sales pun orng percaya ni hihihi. memang shantek shantekkk!

Rasp said...

wahhhh banyak koleksi u sis...
cantik2 lak choices u tu....

dah leh buka butik dah nie hehehehe

.:fyzz:. said...

Cantikkkk..semua lawa. .Good taste kak.mimi pilih tdg

Zana Md Nordin said...

semua gojes2 belaka kaler kak...
tu lerh..nak mendobi fnj or dne nie mmg nak kena sopan santun....kumpul baru dobi seklai..nak dobi sehelai2..tak berbaloi..btw..cun kaler paddle pop akak...