Friday, September 28, 2012

❤ Matta Fair 2012 ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Dah settle semua urusan kat UTM tu, kitaorang gerak ke PWTC.. hahah ada matta fair la you... haruslah cargas kan.. kot2 la ada tempat idaman nak pi.. Jepun ke, Korea ke, Hong Kong ke. kan kan kan kan.. tak de lah, kitaorang gi cuci2 mata jekk

cam biasa lah kan, kene beratur beli tiket dulu.. nanti dapat bag pink

ada 3 hall. dalam dan luar negeri

terjumpa member plak kat sini .. nampak tak bag pink dia pegang tu.. ha bag tu la kitaorang dapat

ada maskot BERJAYA plak. comel

kitaorang beli tiket Pusat Sains Negara nak tengok Dinosour.. harga tiket murah dari biasa.. sajer beli untuk bawak budak2 hujung minggu kalau tak de plan nak kemana2.. dah alang2 murah, belasah je lah


singgah booth ni .. kita nak beli .........................

yeh! beli tiket Legoland ni ler.. dapat harga murah dari biasa.. haruslah belikan.. jimat sorang RM 40 kalau 4 orang dah jimat RM160 kan? sajer malas buat pass tahunan.. nak buat hapa? bukan kita duduk JB, hari2 or hujung2 minggu leh pi, tp kita duduk KL, turun JB pun ada lah 2-3 kali setahun.. tu pun tak sempat nak pi mana2. so tak yah la beli pass tahunan.. rugi jek.. (pendapat seposen aku jek)

valid sampai Feb2013.. banyak masa lagi aku boleh pikir bila nak pergi ni

sambil2 tu tengok gak pakej2 kat sini..


amik quotation pi HK.. tp tak tau la jadi ke tak perginya

macam best jek pakej Korea tu kan.. jom pergi musim luruh, sure cantik

ni kat booth Poto Travel.. bagus staff dia, siap berbaju melayu bagai.. maklum ler mood hari raya lagi

jangan tak tau, setiap meja di hidangkan dengan kuih muih lagi. hahaha pandai yek amik hati pelanggan

menggeletisnya nak pi Hong Kong Disneyland .. tunggu budak2 besar sikit ler

Universal Studio Japan ni LAGIKKK TERINGIN... tapi compem mahal, "tak mampu ahkak dek non" .. ada spiderman tu hehehehe

ooo i miss Turkey so much ..

jom jom ada sapa2 nak ikut Abang Aaron Aziz??? haha tak dapek ler.. kang harus laki mak jelinggg jek

❤❤ takkan dah penat2 pi tu tak beli apa2 pakej pun? hehehe syyyhhhhh adalahhh

4 comments:

Rasp said...

bila gi matta fair tu sis...
mula lah verangan lebih...
verangan gi jalan2 round the world gitu hehehehehe....
tapi masa nie memang berbaloi beli package dia kann.....

*∽ IZAN ∽* said...

waaa.. lama tak gi matta fair. lagi2 ada anak kecik ni.. lambat la lagi nak berjalan uhuhuh

Lynn Hamzah said...

wah kak...nak berjalan ke mana plak tu...nak ikuttt...

Emy Omar said...

Kak,time saya pegi Ahad tu dapat beg colour hijau..saya pun beli ticket pegi legoland,Aquaria dan package untuk next family trip hihihi