Tuesday, September 25, 2012

❤ Herbalife - Insyallah ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Ok sebenarnya aku dah 2-3 bulan gak amalkan herbalife ni.. ok dah alang2 awal tahun haritu nak diet kan, so kene la cari alternatifnya.. jangan duk pukul canang BERAZAM nak kurus, tp tak buat apa2.. tau2 dah kurus, mana la bolehkan.. ok kat sini aku just nak citer je aku sekarang consume Herbalife.. aku bukan nak promote giler2 or pong pang pong pang kat semorang, sebab kalau aku tak bitau pun aku rasa ramai dah tau kelebihan Herbalife ni.. dah tentu banyak testimoni2 yang semua orang pernah lihat.. maybe ramai yang takut nak mencuba, terpulang pada masing2.. ada yang kata tak nak cuba, sebab mahal, apa kata tepuk dada tanya poket... sebenarnya tak la mahal mana, kalau korang tau nak ekjas cemana kewangan korang.. kalau dicampur, dibahagi didarab harga HL ini, sama macam duit yang korang guna time beli breakfast atau dinner untuk sebulan tau... kat sini aku sajer nak share dengan korang, kalau nak beli boleh je melalui aku, tak de hal dan tiada paksaan.. aku tak untung atau rugi apa2. hehehe

tiap2 hari kene minum teamix ni.. kalau larat aku minum la dalam 1 liter teamix.. nak lg bagus coach aku cakap minum ler lebih..

ni ler bancuhan shake yang aku buat..  (F1 + F2 Strawberry + pisang + 200 ml air sejuk + 200 ml susu rendah lemak HL = Banana Strawberry Shake.

** abaikan kakiku yang buruk... gambar timbang tak leh besar2. malu.. hehehe ni adalah berat aku pada sebelum puasa .. alhamdulillah angka tu dah turun 2-3 kg  .. happy sangat2 walaupun turun tak la mendadak atau banyak macam orang lain, almaklum ler lemak tepu dah bertahun2 bermaharaja lela dalam badan ni .. masa raya haritu aku stop lama jugak dan berat aku menten tak naik.. minggu ni aku start balik berHL dan alhamdulillah aku dah turun lg sekilo..



❤ ❤ aku target dalam masa 2 bulan lagi berat aku turun atleast 5 kg lagi.. dan lepas tu kalau boleh turun sampai la 50kg.. insyallah kalau dah turun sikit lagi aku share kat sini lagi ok..

6 comments:

Hirda Ibrahim said...

u go girl!! u can do it!

*azni* said...

semoga berjaya kak... ;)

lieyalatif said...

caiyok2 kak...semoga akak dpt berat yg diimpikan.....

terliur tgk shake akak tu....mesti sedap tuh.....

kat opis lieyan i ramai gak consume herbalife....mmg nampak perubahan ketara dieorg....

atty's said...

Tahniah mimi..

Nur a.k.a admansyah said...

Malulah nk ckp... Sbnrnye Nur pun amik ni sblm puasa hr tu tp... bln puase SUSAH NAK AMALKAN. Huhhh...

Now Nur rs mcm tmbh berat ader lerrr! adoiii

.:fyzz:. said...

Sama.la pijot pn dk usaja trin bert bdn..tp dfn produk lain..nnti ada free ingtvshare kt.lam blog