Thursday, September 20, 2012

❤ Mini Open House ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Harini nak citer kisah mini open house pada 31 Ogos yang lalu.. sebenarnya tak planning pun, tp sebab tarikh tu jatuh anniversary ke 9 tahun, so cakap kat hubby, jom buat makan2 sikit.. jemput teman2 rapat jek.. pastu ingat nak amik katerer, tp sebab dah last minit planning, semua katerer penuh.. jadinya kami pun pandai2 sendiri la order apa2 yang patut.. menu haritu laksa penang, satey, lemang, nasi impit, rendang ayam dan daging.. semua beli yer.. aku tak pandai masak.. harap maklong ..




 




 

 

 
 

aku dengan sham jek tak de pegang baby

pembawa dulang hantaran. hehehe dulang kek coklat moist ler..

❤❤ tak de mood nak bercerita .. tengok gambar ajer lah yer..

5 comments:

Hirda Ibrahim said...

hehehhe.. aku baru nk tanya.
takde caption ke?? yer ko, bila sampai mood malas. tgk je la pix.

eh suka pix lelaki2 terhangat ber-3 itu. cam cantik pulak color combination, merah mengapit biru. LOL

Zana Md Nordin said...

yang penting nampak meriah kak....
tu yang seronok bila dapat kumpul ngan kawan2 rapat.....cit cat sana sini....bestnya..

he he he..cat rumah kita lebih kurang rupanya kak...cantik rumah kak mimi...

Mooniqueen said...

Sate? Sedapnya....

Qhaifa Nur said...

salam singgah & follow....

ada laksa sedapnya....
seronokkan dapat jamu kengkawan makan-makan...

Alin Marlini said...

ooo ada budak si mata bolatt tu..rayyan...hehehe