Thursday, December 20, 2012

❤ Cuti-cuti Bandung Day 4 ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Kejap jek dah hari ke 4.. sebelum terbang haritu, kami dapat sms dari AA kata flight kami di awalkan la plak.. cish, haritu delay, ni cepatkan plak. mmg tak puas la jalan2 kalini.. tapi tak pe la.. ada juga masa berjalan dengan family..

saya dah nak balik dah..


bag tak beranak pun.. nampak sangat tak banyak shopping kan.. duit aku pun ada berapa ratus ribu RUPIAH yang tinggal.. haha macam la banyak sangat kan?


masing2  sibuk nak pakai baju angry birds.. padahal aku beli baju tu nak buat basahan je.. sukati ko la nakk


Lepas tu kami gerak ke Kartika Sari.. cam biasalahkan beli Brownies kukus dan Brownies panggang.. tak sah kalau tak beli.. aku beli sampai 8 kotak kek.. ambik kau..



kat sebelah Kartika ni ada jual kepek2 ni.. aku suka beli kepek2 ni, nak2 kepek tempe.. mmg takkan jumpa sesedap ni kat malaysia


sedappp.. percayalah


ada juga jual goreng pisang tanduk.. sedap betul dia potong kecik2


kat dalam Kartika Sari.. selain jual brownies, ada jugak jual kuih kuih ni..




Pisang Bolen @ Molen

again ... another durian ice cream.. tak puas2 makan..

haha ni aksi si emily sebelum naik kapal terbang.. ntah apa2 ntah





ta ta.. saya dah nak balik KL.. tahun depan kita jalan2 lagi naik kapaltebang..


❤❤ tamat sudah

7 comments:

lieyalatif said...

mmg perkara wajib borong kek kat kartika kan kak....tak sah kalo tak beli heheheeheheh

comel tgk aksi emily berposing tu kak heheeheh dah mcm tarian ballet plak.....

Hirda Ibrahim said...

oh dapnyaaaa tempe goreng ituuuu....
ok.. take note gak kat mana nk cr.

Chekgu Azrine said...

best je ank2 akk dpt merasa naik plane sllu ek..

~aYu~ said...

wah.. bestnya.. biler la nak ke bandung lagi ni..

onniesham said...

knmain sakan emily berposing. pisang bolen tu sdp ker?

Batrisya Qistina said...

tertinggal ketapi....tengah nak khatamkan citer cuti2 bandung akak nie

betul ler kak...kerepek tempe kat luar kartika sari tu mmg terbaeekkk....dah berapa kali kirim orang belikan bila ke bandung...tetap tak sama ngan yang depan kartika sari tu.....
uissh......sedappnyerr lah

Jamaliah Ahmad said...

Tak pi kedai kek Amanda ke Mimi rasa2 lg best kat Amanda.