Wednesday, December 12, 2012

❤ Wordless Wednesday - Hello Kity Town ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily
Teruja tak? hehehe

9 comments:

lieyalatif said...

mau tak teruja kak!! ni mia mija tgk ni sure nak pergi jugak nie....tgh mencari2 mase yg sesuai ni nak gi..

Hirda Ibrahim said...

cantikkkk.....
like 44x.

Batrisya Qistina said...

harus lerr...
best tak kak mimi
rasanya kalau ke Hello Kitty Town nie boleh bawa batrice...Legoland tunggu lagi 2-3 tahun...tunggu pokok2 besar.......sure anak dara suka kan....

Nazathul Hamimi said...

lieya :- kalau ada masa pi la bawak budak2 ni. mmg best.. tp kalau boleh pi jangan time cuti sekolah... ramai giler..

hirda - ni gambar official photog. tu pasal cantik, gambar kamera sendiri hancuss.. derang ni main taram jek snap..

Zana :- bawak batrice pi tahun depan masa bukan cuti sekolah (dia belom sekolah betul tak pe) lg berbaloi sebab dapat cover semua, time cuti sekolah sesak giler

*∽ IZAN ∽* said...

comel betul tengok Emily!! ayu sungguh dia Mimi

yana lyana said...

alololo comelnyaa..jeles kitew! hehe..

Nazathul Hamimi said...

izan :- dia dah besaq na.. kaki melaram, siap request nak pakai baju hello kity pi sini..

yana :- thanks dear.. (jangan jeles2 tau, nanti pi sana ok)

atty's said...

salam mimi..beshnya dah sampai hello kitty town..
anak dara kty sibuk jugak ajak gi

Chekgu Azrine said...

bestnya!!