Thursday, April 4, 2013

Cendol Bakar Kg. Assam Jawa Kuala Selangor

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Lepas balik dari kenduri kawin, kami terus gerak balik KL, tp sebelum tu hubby aku teringin lak nak makan cendol bakar yang pemes pernah masuk Jalan2 Cari Makan TV3 tu .. aish saje nak kasi aku terliur la tu kan... tak pe2, aku amik bau jekk..

kedai ni sebelum masuk tol Latar
 
kami tak singgah makan sini sebab tau aku diet kan. so drive thru jek..
 
nak tergelak tengok ejaan kat K.F.C. tu.. ce korang baca..  aku tak gelakkan pasal tulisan kelantan tu tau.. nehi nehi nehi, jangan saman aku .. aku gelihati pasal ejaan F dan C tu jek

orang ramai kat dalam ni. lagipun tengah panas membahang kat sini
nak drive thru pun ramai orang dan beratur lama

 
skodeng harga cendol bakar

aku tabik la dengan owner kedai ni.. pemurah betul...cuba baca yang banner kuning tu.. PERCUMA untuk warga OKU. just tunjukkan kad JKM.. ada tempat lain buat macam ni? maybe ada, aku yang tak tau .. semoga murah rezeki owner cendol bakar ni

tu dia, dia bungkus siap2 dalam plastik .. 1 untuk hubby aku, 1 untuk anak buah aku, dan lagi 2 untuk keta sebelah (mak dan abang ipar aku)

fuhhh mengancam... tahan, tahan, amik bau jekkkk...  hahaha

7 comments:

NinaAz said...

kaw2 punya cendol nih

Hirda Ibrahim said...

nampak pun dh menarik poms.
nak2 pulak tgh panas2 terik.
sabar2.... air kosong lg sedappppp

onniesham said...

nmpk sedap sgttt.. nk try la nnti

wahhh hebat ko... amik bau jer.. hahaha

Emy Omar said...

Nampak sedap dan menggoda untu peminat2 cendol mujur la saya bukan peminat cendol heheheh

~aSHa~ said...

bila la nak sampai sana...uhuksss

ZarinAziz said...

tu la sengsaranya jadi org diet ni..ada je ancaman2 sekeliling yg sengaja menguji keimanan..

nyway cendol tu namapak gojes la..

MrS. F!zA said...

ya allah..menariknyaaaaaaa! siap drive thru lagi tu..terliur saya kak!