Wednesday, April 10, 2013

Wordless Wednesday - Shawl & Peplum

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

1st time berpeplum & 1st time bershawl.. so far selesa dan boleh la gayakan shawl yg lain plak selepas ni (asyik tudung fareeda jek kan??)

 
 

52.5kg (sehingga harini)

12 comments:

lieyalatif said...

Comel cute ko kak!!! Bile badan dah fit ni kite konfiden nak pakai baju ape pun kan kak....lieya pun dah start puase mcm akak...laju sikit penurunan heheheheh

~aSHa~ said...

tahniah....

*∽ IZAN ∽* said...

52 kg jekk!! waaaaaaaaaaaa ini bikin jelessss nii!!!!!!!

Terus nampak lain Mimi bila dah kuruss! makin anggun gitewwww

MrS. F!zA said...

ha 52kg kak? say lg kalah dgn akak..sobssssss

NinaAz said...

Wahhhh. Bestnyaaaaa.. berat akak sama ngn saya lahhhhhh. Hihihihi.

Zana Nordin said...

memang nampak lain ler kak mimi bila kak mimi bershawl...nampak muda remaja gitew..nak2 muka dah runcing sekarang nie...
makin cantik sejak2 dah kurus nie kak..

nak join diet atkins..tp bila di baca ..rasanya tak boleh kot kak..coz' paras uric acid zana tinggi...so, bila amalkan diet atkins nie..akan meninggikan lagi paras uric acid...hu hu hu....nak kena cari alternatif lain gark nie..

tp kot2 tak jumpa alternatif..pejam mata jer lah gamaknya join kak mimi buat diet atkins nie..nak kurus balik..huwaaaa

Rasp said...

52kg! perrgghhhh hebat lah sis...

bertambah2 gorjes lah....
nak gayakan baju apa2 pun senang kan....

onniesham said...

hebattt dah 52kg dah... congrats

ierahakim said...

akak lg cantik mcm ni...

Mooniqueen said...

wahhh muka pun dah panjang... cantik..

Hirda Ibrahim said...

syabas betey!!
keep it up!!

atty's said...

cayalah mimi.. cantik sgt2