Friday, May 10, 2013

Salam Jumaat yang ceria - Menang CLINIQUE VITAMIN C LIP SMOOTHIE #PINK ME U

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Malam tadi dapat message dari page Best Buy World Malaysia  di FB yang aku menang sebatang CLINIQUE VITAMIN C LIP SMOOTHIE #PINK ME U.. wah tak sangka menang tau. Kiranya 1st time menang ni.. maklumlah selama ni ingatkan share2 kat fb ni takut tak betul. tapi lepas terjumpa page Best Buy World Malaysia, aku just try nasib. lgpun hadiah dia pun best, boleh la pakaikan .. (agaknya kalau menang ipone ke harus aku pengsan dulu!).. Aku join ni dah lama, 8hb April 2013.. kira sebulan baru dapat jawapan..

ni banner masa dia mula2 keluar dulu..

nampak tak aku share tu pada 8 April 2013.. malam tadi baru dapat jawapan.. yeh.. happy

5 comments:

lieyalatif said...

Wow tahniah kak!!!

Yg penting dpt barang free kan kak...nanti akak pakai n buat review ye...kalo ok, boleh lieya try nanti...

~aSHa~ said...

wah tahniah kak...bestnye

Teena Tna said...

Wow..tahniah2
Btw, nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too :)

insanbiasabiasa.blogspot.com

Jasfyra said...

wah!! tahniah kak :)

Iylia Hani said...

wow tahniah dear...

jemput ke my blog i juga k...
http://www.iyliahani.com

thanks