Tuesday, May 7, 2013

Tudung Halfmoon

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Dulu berangan giler nak pakai tudung halfmoon. tp sedaq diri la muka bulat cam pinggan pyrex kan?? tp dengan inner neck, segala2nya menjadi mudah! cewahhh promote nampak?? tp mmg selesa giler la, dan confident jek rasa.. 1st time ni pakai halfmoon.. amacam? seswai tak.. rasanya raya nanti nak pakai halfmoon gak la.. lain sikit kan.. balik2 tudung kak pareedah je ..

dalam bilik my boss.. sorry bos, i tumpang posing .. tapi gambar cam blur la plak.. parkinson lak tangan pagi2 ni

close up sikit .. ..

actually ni masa pagi2 aku pakai style lain, tp rasa pelik lak selit kat tepi telinga. tu yang aku ubah kat bilik bos aku tu. hehehe

9 comments:

MrS. F!zA said...

sy ni pon bermasalah dah pakai shawl..membulat semangkuk..adehh sadis betullah.

cantik halfmoon tu lbih krg sy punya je kak..hehe

mila abdullah said...

Salam, wah dah kurus dan sangat cantik tudungtu ngam dengan mimi.

~aSHa~ said...

comey nye ko kak skrg ni..meletops

iduraz said...

lawa sis...kita pon trgn nk berhalf moon tak sedar muka bulat cam bulan..huhuhuhu....sis dh kurus, jeles lagik..hakhakhak

lieyalatif said...

Cantik kak....tu la kan kak...dah kurus ni baru konpiden nak try pesen baruu...best gak pakai shawl atau halfmoon ni sbb ramai tegur nampak mude...mmg betul kak...fareeda ni dah ramai sgt pakai..baik yg ori atau fake...so jom sesekali kite tukar imej plak hehehehe

atty's said...

cantiknya mimi skrg ..selim melim dah..ini semangat kty nak diet nie

Cik Nurul Pinky said...

sangat comel kakak ini hehehe. Akak nurul pun sama kalau bos tak der masuk bilik dia betul-betulkan tudung or apa-apa je hahahaha

eima said...

comey ai pun tak brani nk pakai huhuh sbb tak comey...

ZarinAziz said...

Salam kak mimi..

Comel n sweet..a'ah kan last year raya akak pakai tudung farida je kan..hehehe..so tahun ni kasi tukar la;)