Wednesday, May 12, 2010

Happy Mother's Day

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Lepas balik dari sukan sekolah farhan, kami terus ke MV.. favourite place aku ler.. my hubby bawak kami gi lunch kat Tony Roma's for Mother's Day.. ada promotion on that day..


aku pilih Grilled Lamb Chops tu.. wah sedap giler.. Lieya, kau harus cuba ni, kau kan hantu kambing

my hubby cuba Rib Combo ni.. ntah yang mana satu dia pilih aku pun tak hingat

budak2 depa bagi kaler pensel dan kertas untuk mewarna





air "Fruity Breeze" ni dapat free khas untuk Mommy ler kan..


farhan makan ceri tu... dan juga roti untuk yang order steak

my hubby amik air pineapple juice

ni anak2 aku punya..

ni aku yang punya

ni my hubby punya.. daging dia alahai lembut giler..

gambar ni farhan yang snap


baca promotion kat bawah ni.. pastu aku dapat Pen free gak, tp lupa nak snap

dah kenyang, kami ronda2 shopping sikit2 dn bila dah penat, budak2 ajak lepak kat BR ni.







ok tu ajer mini celebration aku pada haritu.. thanks abang belanja mimi makan.. and "hadiah" tu.. hehehehhe

22 comments:

..nOj.. said...

'hadiah' tu yg nk tau tu kak. hehehe apekah?

☆ lieya latif ☆ said...

wah best!! best!! adoi tony romas....teringat2 ribs die yg lazat tuh.....org ni lagi sedihkak, mother's day kiteorg kat umah jek, sebab shah demam teruk..... org plak senggugut...mmg tak jadi ape...ngan mood org yg swing ari tuh......adoi....mmg tak syok tahun nie...plan konon2 nak pi mkn kat seoul garden pun kensel....penat jek booking....huhuhu

wah sedap ke lamb tu....uih asal lamb jek mmg sedap laaa....maklum laa i kan hantu kambing hik hik hik...okey2 nanti pi try ....

.: SharLeenZ :. said...

ala beshnyee... kite mothers day kat rumah jer sbb dua badek tu demam.. huhuuu... takpela tak celebtare thn ni, asal hb wish udah cukup..
bestnye kambing.. terliur tgk!
apa 'hadiah' nya? hehe...

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

noj :- ala hadiah biasa2 jer.. tak de yang speacial pun. hehehhe

leiya :- betul, memagn sedap, tp kalau nak amik jangan amik well done, sebab dah kering sikit, amik yang half ok sikit kot.. ala sian korang tak sihat ek, tak pe la boleh jer ganti hari lain untuk celebrate..

leenz :- ala ni pun tak rancang nak sambut, kebetulan jek la.. tahun lepas kami pun tak celebrate, baru tahun ni gi makan2.

Jasfyra said...

sedapnya kak..terliur tau..rasa nk jilat2 skrin ni.hahahaha

iz-AnN عبداللطيف said...

nak tau...nak tau...nak tau jugak apakah adiahnya...

Filla ~ Kasih Aleeya said...

hepi mother's day! aku usha gak Tony Roma's nye promotion..tp tak jadi pegi... auww meriah celebration....

.:fyzz:. said...

pijot pun nak tau apakah hadiahnya jua..
wah special hubby banjer akak ngan farhn emily yer..so sweet..:)HAPPY MOTHER'S DAY AKAK..

atty's said...

nampak sedap gak food tu ..nanti leh terai ..

elok je duabadik tu ..

hadiah apa lah mimi dapat ..nak tau

Cik Nurul Pinky said...

hahaha kalau kambing teringat kak lieya yang hantu kambing tu hahaha..nurul memang tak leh telan kambing sebab lepas tu kepala ni denyut2 hahaha

q-nizam said...

nice place to eat..tony romas best.hehe

Mimi said...

happy mother's day 2 u!
kebetulan sama la tmpt kita celebrate mother's day tp aku gi malam hari jumaat @ cineleisure..teringat kt Ribs Sampler dia yg lembut..yummm..
aku x bwk kamera; lupa sbb lapar plus x sabar nak makan ribs itew..hehe..
bagus la F&E nak tulih2 yg dorang bagi tu, dok diam2 kt kerusi..Najeeb dpt kertas tu kejap je dia conteng pastu dia koyak2kan then dia main bawah meja..kesian anak aku..camtu la budak kalo takde 'kawan'..

Uda said...

embekkk.. cedap nyer.. suker kambing.. tempat pun bess ..

RaMa2UnGU said...

amboii..suwitnye gmbr last tu..heheh

neway kak, slamat hari ibu..hehehe

Emy Omar said...

Happy Mother's Day kak..
Saya kalau ke Tony Romas kita suka ambik ribs kak..huhuhu..teringat2 dah ni..

Sham Ummi Echa said...

ishh dapnyer poms.. tingat lak yg kita g mkn kt situ dlu.. aku this yr xde pon celebrate mothers day.. aku demam ko.. huhuhu sian aku..

apakah 'hadiah' itu...ehemmmm

liwaniel said...

sedapnye tony romas...

ehem ehem...apakah 'hadiah tu'?..hehehe

Seri Bahasa said...

terimakasih jemput seri makan, tapi hehehe seri tak makan daging kambing.

Puan Iza said...

sedapnya...tak penah lg mkn kat sini...

qellissa said...

sedapnya tony romas kak...lama x mkn c2..baskin robin pon sedap!

♥Azie♥ said...

WAH BESTNTER..SELAMAT HARI IBU KAK MIMI

Hirda Ibrahim said...

sedapnya pomssss....
terasa2 kesedapan dia.
yer la poms, patutnya derang memang will bg free roti tu.

tapi time kita mkn hari tu derang x kasi kan? benci aku.

nanti nk bwk shahnun pi celebrate father's day kat TR gak le. sure dpt free apa2 kan? :)