Tuesday, May 18, 2010

PEMENANGNYER ADALAH.... JENG JENG JENG

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Heheh ala korang, aku sajer gurau2 pagi tadi... amik mood pagi Selasa la katakan.. ok kalini aku bg jawapan yang betul2.. sian korang kan ...
Ok jawapan untuk teka syiling ini adalah RM 164.00

meh kita tengok, tukang kira duit syiling ni.. yang sebelah kiri tu (mengadap yang pakai baju merah) ialah duit 20 sen = RM 83.00 ..... yang depan baju biru tu, duit kecik2 ialah duit 10sen = RM 71.00 .. yang duit besar2 tu ialah duit 50 sen = RM 10.00 .. tu ada tabung lembu, tp aku letak semua duit2 yang tak laku cam RM1 syiling lama, duit indon, duit australia dan duit singapore (bukan tak laku yer, tp tak laku di Malaysia)

 RM83 + RM 71 + RM10 = RM164.00


pemenang yang bertuah ialah


beliau meneka hampir tepat iaitu RM 162.70 ...  hadiah untuk beliau adalah sebuah Novel bertajuk Inang Sari dari Creative Enterprise Sdn Bhd..


tajuk macam tak best kan.. tp cuba baca sipnosis dia, best tau  ..  ok aku harap beliau sudi terima hadiah yang tak seberapa ini.. kalau dia tak gemar baca novel, terpulang la kan.. boleh la nak bagi kat orang lain ke, atau nak simpan buat khazanah..


aku harap beliau berpuashati dengan hadiah yang tak seberapa ini.. insyallah aku akan buat contest yang simple2 gini lagi..

p/s: kepada PEMENANG, sila bagi nama penuh, alamat dan no. hp ke email saya nazathulhamimi@yahoo.com

9 comments:

aiDieNa said...

Wah.. dapat novel.. sinopsis dia macam best... best tak Kak Mimi citer tue??

BTW tahniah kepada pemenang!

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

aidiena :- akak tak baca pun, sebab buku tu berplastik lagi.. tp orang yang jual kata best!

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

wahh..tahniah pada pemenang...kak inang sari tu beh...saya pernah baca citer dia...hehehe

Jasfyra said...

tahniah kepada pemenang..wah!! dpt novel lg tu..besh2

Sham Ummi Echa said...

wah pakat kira ramai2 kt ofis ker.. alahai jawapannya jauh dr jawapan aku bg.. kekeke

tahniah yer pada pemenang.. kalo xnk buku tu meh hadiahkan kt saya..hehe

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah...hadiah novel arrr...


alaaa..xde rezeki gamakyer...

♥ Love Journal ♥ said...

wahhh..syukur alhamdulillah..saya menang..trima kasih kak mimi..sangat suke lagi2 dpat novel...tenkiu very-very much

..nOj.. said...

sape yg bersila mengira syiling tu kak? ni mcm keadaan kt opis je

Hirda Ibrahim said...

LOL rm164?? camna aku teka rm244 ni??
next time aku pulak k? hope ada rezeki...