Thursday, May 27, 2010

Entry Poyo

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Maafkan aku sebab aku dah jarang update blog, cerita banyak, tp kemalasan melanda.. banyak kerja pun iyer jugak.. maaf lama tak ronda blog korang, kalau ronda pun ada yang tak sempat komen.. tp yang pasti aku cuba kejar cerita2 terhangat korang.. laju betul korang ni.. satu hari sampai 20 entry korang update ek, letih mak nak kejar cerita satu2.. hehehehe.. sebab tu ada yang komen ada yang tidak..

Minggu lepas boss belanja aku makan rojak mamak.. ntah tetiba jer baik jer dia hulur kt aku sebungkus rojak mamak.. rezeki jangan ditolak kan.. so apa lagi belasah la

sebelum dibanjiri kuah


selepas banjir




poyo jer kan, bos belanja pun nak cerita.. heheh jadi la kan dari tak de update apa2.. ok sabo2.. aku ada benda lain nak update sebenarnya.. entry ni kalau tak nak komen pun tak pe, entry yang tak menarik sungguh.

13 comments:

..nOj.. said...

oh ini mendatangkan amarah. sy dr ari khamis lepas carik rojak ni tau. behnye

Emy Omar said...

biasa la kak mimi..saya pun update blog ikut mood hihi..sedap rojak tu kak..kat melaka ni susah nak cari rojak yang sedap..dalam erti kata lain sesuai dengan tekak saya :p

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

fuh...leleh tengok kak bila dah di banjiri ngan kuah tu....

takpe kak...walaupun entry boss belanja...janji ko update gark...tak kira....

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

rejeki jgn ditolak kak.. sy selalu mkn rojak kt dpn uniten....sedappppppppppppp

☆ lieya latif ☆ said...

FUH....lapo aku tgk kak oiii......sebenarnye tgk cite akak ni, lieya ade citer nie....lieya dari bulan lepas tingin nak makan rojak ...tapi yg penang punye ar....ni dah 3-4 kali makan tak kene ngan tekak....adoi...nak pi penang, ntah bile lagi nieh ....huhuhuhu

Sham Ummi Echa said...

ishh apsal nmpk sedap je rojak ko nih.. rasanya lama giler aku x mkn rojak

.:fyzz:. said...

ini amat menarik..membuatkan pijot terliur nih..sedap2..tgk gmbr pun dh sedap..cayalah bos akak..sesekali dier ingt PA dier kan..

yong ibu chem said...

apa yg poyo nya kak? tak poyo pun entry ni. hehehehe.

bikin yong mula meraban nak cari mee rojak je. hehehe

nieda said...

kalau nieda mesti update..bos belanja tu..kita staff mesti rasa appreciate sgt..hehe

nieda said...

kalau nieda mesti update..bos belanja tu..kita staff mesti rasa appreciate sgt..hehe

fazlinil irma said...

alaaa kak mimi..
gambar tu yg menarik.. sampai telan2 liur..

T ______________________ T

*∽ IZAN ∽* said...

salam.. nko telah terap membuatkan perut ku semakin laparrr.... adussss

Hirda Ibrahim said...

hahahha entry poyo.
boss lebih2 sila huluq2 kat kengkawan sama... ;)