Tuesday, May 11, 2010

Jom kita bersukan

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Hari Ahad yang lepas ada hari sukan kat sekolah farhan.. macam biasa la buat kat Dewan Sri Siantan, tepi Kompleks Renang tu.. ok pukul 9.00 pagi semua berkumpul kat sana.. nasib baik dapat parking dan dapat duduk 2 baris dari depan, senang la tak de la tak nampak anak2 kan..

ni cikgu kelas @ daycare @ kesayangan farhan Mrs Suguna..  tahun ni farhan masuk kelas EN NEWTON, last year kelas EN MACMILLAN


farhan & his friends




my girl - Emily Sorfina


Emily sangat excited nak join abang dia.. siap nangis2 bila aku bawak dia pergi.. next year yer sayang, nanti awak masuk q-dees pulak..


ni persembahan budak 3-4 tahun.. comel jer dorang ni
masa ni farhan nak naik stage dah.. korang tengok betapa keciknya dia. ikut mama dia la kan. hahahaha

awat la budak depan dia tu besar sangat LOL






dapat piala.. ala kalah ke menang ke semua pun dapat.. heheheh



Last sekali farhan bagi aku ni.. paper bag dari suratkhabar .. siap cakap kat aku "i love you mummy, happy mother's day".. wah mak terharu gitu..


ok esok aku sambung lagi kemana kami pergi selepas balik dari sukan ni

19 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

hehehe...tahun depan 2 beradik ye kak...behnya...

nikzairfan said...

Salam Kak..baru perasan akak ada blog baru,best tengok aktiviti,nak tanya skit boleh tak....berapa harga bag coach yang akak beli tu?bekenan la

Jasfyra said...

kalo sukan budak2 wajib suma dapt,kalo tak kang ada yg melalak..hihi.cam dina aritu,bukan menang pun kak..hahaha.tp sib la dpt gak hadiah kan

..nOj.. said...

kecik nye farhan. ke budak depan tu yg over sgt beso. hehehe

☆ lieya latif ☆ said...

KAK, aku ingat cikgu tu....die yg dokong farhan kan mase konsert farhan dulu kan kak heheheeh...cikgu kesayangan farhan ni kan kak heheheeh

wah meriah gitu....tgk adiah pun best....camtu baguskan, kalah ke ape ke tetap dpt adiah...budak2 pun hepi gitu.....

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

izan:- tahun depan farhan dah darjah 1, emily jer ke q-dees pulak

nik :- haah dah sebulan bertukar wajah

zuera :- memang la, budak2 apa tau, kang kalau tak dapat, ada yang meraung kat situ. heheh

noj :- farhan memang kecik.. ikut baka mak dia. wakakakak

lieya:- tu memagn cikgu kesayangan dia tu.. siap kalau jalan pimpin2 tangan lagi..

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

nik:- kalau nak tau harga wrislet coach tu tak mahal sangat.. RM 275 jer ... handbag dia belum beli lagi. heheh

~aSHa~ said...

lawa hadiah ari ibu tu...
sy pun dpt...cekgu taska yg ajar @ buatkan...

byk gak event best dari qdees ni..

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

asha :- ala tu pun cikgu buatkan gak. hehehe biasa la tu kan.. q-dees memang ada 2 acara setiap tahun, hari sukan dan hari konsert

Cik Nurul Pinky said...

SERONOKNYA TGK SUKAN FARHAN HEPPY AJE..SI ADIKNYA PUN TAK SABAR DAH NAK JOIN ABG PERGI SCHOOL HAHAHA

atty's said...

kty sukan tgk budak2 bersukan ..comey2 je semua..

.:fyzz:. said...

yer la..thn depan emily lak..thn depan emily dh 5 thn la kan...farhan lak..7 thn..dh masuk sekul betul2 dh..suka la tgk farhan n emily..diorang nih tak gadoh2 yer akak..? so sweet..

terharunya dpt hadiah sempena HARI IBU..good boy farhan..:)

asmaria said...

golgolgol.. alamak demam bola pulak dah... comellah c adek dengan bakul kretifnya tu.. pandai

farysa said...

sangat comel bila anak kecik bg adiah kn
=)

leen hussain said...

alalala mimi...tomeinya nengok bebudak ni kan...cayangnya adik kat abang tu....hee

Emy Omar said...

alahai..sweetnya tang dia bagi paper bag tu ye kak..suka tgk gambar dia berdua ngan emily tu..loving je si abang tu ha

Hirda Ibrahim said...

a ah le ko, besarnya budak pompuan depan farhan tu. terus nampak farhan comei je...

dun worry ko, boys memang camtu. time sek ren derang memang x besar sgt. tapi lepas masuk sek men, amik ko.. tinggi tinggi & tinggi....

hardy tu pun kemetot gak. hope dia ikut la gene shahnun. x pun nk lg best ikut bapak aku. tinggiiiii.....

Mimi said...

seronok nyer ada xtvt mcm2, yg best sekali hadiah farhan bagi kt mama..sure ko terharu kan..sweet sgt farhan cakap camtu kt mama :)

Sham Ummi Echa said...

besnyer ko tgk farhan brsukan.. yg si emily pon da x sbr2 nk g school dah tu.. insyaallah ada rezki kalo echa g q-dees leh la sama ngan emily..

wahhh terharunya poms bila dgr anak ckp cam2.. ni yg aku nk train echa suh dia ckp nih..(paksa yg sbnarnya...hahahha)