Tuesday, April 10, 2012

❤ Happy Birthday Dayyan a.k.a Gedek-Gedek ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Sabtu baru2 ni kami dapat jemputan ke majlis harijadi anak BFF aku.. majlisnya kat JM Bariani di Bangi..  adoi tak reti ngarang ayat la pulak.. tengok gambo ajer lah

sebelum kita pi, kita posing la dulu anak beranak kan.. so layankan ajer la anak dara aku yang makin membesar ni.. suka bergaya la sangat


heheh ni suruh anak plak snap gamba mama dia..


kami sampai lambat, so bila sampai ramai gak dah balik, tak pe la nak buat cemana kan.. apa2 hal isi perut dulu.. food kat JM Bariani mmg sedap ler.. tak leh nak sangkal lagik.


tuan rumah bagi goodies dalam pail.. sungguh kreatif!!! macam2 ada..


temanya ialah Candyland


anak bujangku, happy dapat goodies pail


act ada fave painting kat situ,tp farhan tak suka buat.. yang buat ni hardy anak hirda.. ala2 batman gitu..


ni gambar reramai.. ramai yang dah pulang sebenarnya


aku kalau jumpa sham ni mmg wajib gambo.  kih kih kih



aku dah warning kat emily, jangan buat kat muka, kat lengan boleh.. sebab jap lagi nak jalan2, kang satu shopping complex tengok muka kang.. sat gi malu plak..



heheh aku kalau jumpa hirda ni pun WAJIB pose gak.. 


tak cukup korum, mak pantin bz.. so kami bertiga ajer lah..


anak2 kami.. kawan sejak derang baby lagi.. tp mia dan mija ntah kemana lesapnya..


adoh tak complete lagi.. hirda plak dah balik sebab si dobot dah meraung2 kepanasan.. 


aku dengan besday boy yang sangat2 baik, manja, hensem.. rasa nak bawak balik rumah jek..
(ko ingat ni anak patung ke hape?)


baru la dapat posing dengan mak pantin.. posing dengan si sham dah, si hirda dah, so dapat gak tangkap mak pantin yang bz sokmo ni..


ok semua orang pun dah balik, yelah masa dan timing kan.. so tak reti2 nak balik.. jom kita pi merayap ke Midvalley plak..


sampai kat Midvalley, anak2 ajak pi TRU nak main2 kat situ.. gambar kat bawah ni suh farhan snap.. okeh dah boleh harap anak aku..


eceh2 sempat posing lagi tu, paksa en suami snap gambo..


ok gambar last sebelum balik.. snap gambar manja2 sikit..


Ok lah, terima kasih buat Lieya & co sebab jemput kami.. sorry sesangat sebab kami datang lewat, ada hal yang tak dapat dielakkan, tp at least kami berusaha datang pada waktu nya kan.. buat Dayyan Uqail, Happy Birthday Sayang, semoga jadi anak yang baik, bijak pandai dan anak yang soleh.. amin 

4 comments:

A D I A said...

saya silent reader hehe :) happy birthday gak to anak bff tu ye, lawa dress dia, rambut pun pjg cantik. n lawa ur handbag :) eh.

Zana Nordin said...

dari satu blog ke satu blog aku merayap baca citer besday bash dayyan...meriah betul ler...

ooo kak mimi lewat yerk..takpe kak..janji sampai..jgn jadi zana..tak sampai..huwaaa...nanesss di situ...kalau tak leh laga-laga pipi ngan kak mimi..last jumpa time raya kan..pastu tak jumpa dahhh........

Alin Marlini said...

comel possing anak dara tu..hehehhe

onniesham said...

wahh mimi.. bedsheet ko..bunga rose ala2 romantik gitu.. heheh

emily tu ngikut ko jugak poms.. suker posing.