Monday, April 2, 2012

❤ Pangkor Island Beach Resort - Day 1 ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan dan Emily

Ok harini nak citer pasal gi Pulau Pangkor.. pergi bulan 1 hari tu.. 2-3 hari sebelum CNY. act hubby ada lawatan kerja di Manjung Perak selama satu hari, dan malam tu kami terus ke Pangkor.. aku pun dah tak reti nak mengarang ayat, sebelum ayat aku merapu2, meh tengok gambar ajer la yek..

 masa ni lunch kat Mc D ajer.. farhan snap gambar

macam biasa la, kalau sapa2 gi Pangkor, mesti nak bergambar kat sini.. (untuk orang pertama kali datang macam aku la. kalau dah selalu datang, tak herannya ..)


ok kami naik ferry yang terakhir.. dah nak magrib waktu ni. tp masih terang cuacanya
amik mood kat sini
gambar sekeluarga..
perjalanan mengambil masa tak lama gak la.. 30 minit kalau tak silap aku.. kalini nasib baik sebab emily tak mabuk laut.. kejap je masa ni dah nampak sunset.. subhanallah, cantik betul
makin cantik
welcome drink.. aku menginap kat Pangkor Island Beach Resort
bilik dia cantik.. pastu dia bg aku extra bed .. so tak de la sempit nak tengok kat katil king tu
bilik air pun cantik dan sangat2 klasik.. ada bath tub, tp budak2 je yang mandi kat situ.. malam tu terus dinner kat resort ajer.. tp tak amik gambar pun sebab dah keletihan.. ok sambung day 2 yek. hehehe

3 comments:

Zana Nordin said...

1st sekali aku nak comment
pheewwwitt....matching giler tudung tu ngan blouse hijau ko kak...cantik berseri2 giteww

zana tak pernah sampai pangkor lagi..huwaaaa......teringin nak pergi tp asyik kena cantas ngan hemlin jer kak...katanya kat situ tak leh nak dive...so, keluar dari destinasi cuti2 dia...huwaaa...sedihkan..

subhanaallah...cantik giler sunset...untung dpt tengok sunset...

haah ler kak...besar bilik dia....siap ada extra bed lagi..ko requested ke atau mmg dia masukkan dlm package.

Hirda Ibrahim said...

akulah salah sorang pangkor virgin ituuu.. heheheh...

teringin nk pi, tapi x tau le bila.

MRS. K said...

30 jam naik feri kak???