Friday, April 6, 2012

❤ Majlis Makan Malam MPS ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Hujung bulan 3 haritu ada majlis makan malam kat opis hubby.. siap ada tema lagi .. tema Pop Yeh Yeh gitu.. hahah takde nya aku nak ikut sangat tema.. malu siut.. lg pun mana nak cari baju2 tahun 60 an.. orang dulu2 pun mana ada pakai tudung kan. so tak de idea sangat nak pakai fesyen apa.. belasah je la pakai baju apa yang ada dalam wardrobe aku tu..


kami yang sangat2 simple je..


masa pembukaan majlis ada la tarian 60 an yang dipersembahkan.. ok la not bad derang menari..


makanan pun sedap.. tp tak leh makan banyak, coz pakai baju ketat .. hahahahah



ater dah kata tema 60 an kan. so artisnya ada lah Dato' A Rahman Hassan dan Isteri..
dia ada okestra sendiri.



meja aku plak kat belakang kameraman ni.. sibuk tau.. duduk tengah2 .. orang nak tengok pun tak nampak..


Hos haritu Angah Rajalawak.. ok lah.. tp terpaksa snap dari celah2 kameraman ni



ada acara pertandingan nyanyian 60 an.. sedap2 semua suara




untuk menghilangkan keboringan sebab tak de member nak borak2, amik ler gambar sendiri.


bag kecil aku. comel tak? hubby belikan..


sebelum balik, meh la amik gambar dengan cik abang tercinta. sedondon gitu.. kaler merah!


ok lah masa ni dah pukul 11.30 mlm.. jom balik, sebelum tu posing2 dulu


tak de langsung gaya 60 an/ pop yeh yeh.. ni baju time aku konvo tahun 2002.. dah 10 thn yang lalu..
giler lama kan???

3 comments:

Zana Nordin said...

wah...siap ada tema lagi tu...
he he he.....takpe kak walaupun tak ikut tema...ko tetap gorges....

perghh...baju 10 tahun dulu pun ko leh sarung lagi kak...
zana jgn kata 10 tahun....baju 5 tahun lepas pun belum tentu leh masuk kak..dulu size S la nie size XL......adeh!..pitam mak

cantik make up mata ko kak
ko make up sendiri ke apa.....nampak lain sangat2...and baju ada sangat matching ngan tudung tu

Emy Omar said...

Comel kak..dengan kebaya pendek tu.Terserlah keayuan mu

Emy Omar said...

Kak..comel kak dengan kebaya pendek merah itu,terserlah keayuan mu kak..