Monday, April 16, 2012

❤ Singapore (Universal Studio Singapore) - Day 2 ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Ok pagi2 lepas breakfast kami naik cab ke USS.. oleh sebab dah ada pengalaman, so kali ni dah tau apa nak buat, nak pergi mana dulu and so on.. kalini kami book tiket USS dan hotel kat http://www.asiatravel.com/ .. just print je voucher dan tunjuk kat kaunter..

Cam biasalah kalau pi USS tak amik gambar kat sini tak sah la kan.


banyak giler souvenior..

sebelum pintu di buka, nanti kungfu panda dan woody pecker datang kat pintu pagar. masa tu sempat la nak snap gambar ke apa ke kan..


haha muka happy giler dapat masuk..



tetiba jumpa plak face painting.. emily  nak buat plak. ok layan jekla






snap gambar dengan natasha hudson..


sementara emily buat face painting, aku dengan a'am sibuk gi ambik gambar






ok masa last time aku pi sini, masyallah ramai giler nak masuk sini. maybe juga masa tu ride ni baru di buka, dan cuti sekolah. aku beratur kat sini je sejam setengah.. tp harini aku masuk tak sampai 10 minit dah boleh naik ride ni.. best pergi kalini

rileks sikit tak yah beratur panjang. sempat pose2 manja dengan en suami lagi


ok jom kita masuk dalam gua.. best tau


ok dah keluar tu, kitaorang pose kat sini


tempat jam 12 tenghari nanti geng2 madagascar akan keluar dan buat show.. boleh ikut derang joget2..
i like to move it move it..


lepas abis show tu boleh amik gambar dengan derang ni ler..

king juliens


gloria


Alex










 



 









Kitaorang lepak sampai petang.. ada acara keta berhias.. mmg best sebab semua karekter ada .. so amacam, korang teruja tak tengok gambar2 aku. kumpul duit nanti boleh gi USS tau..



oklah tu aku letak 2 je keta berhias.. malas plak nak letak semua


gambar last bebudak kat globe sebelum balik.. rasanya takkan pergi USS lagi buat masa terdekat .. kalau ada rezeki, insyallah nak ke Hong Kong Disneyland tahun depan .. kene kumpul duit dari sekarang..

4 comments:

Hirda Ibrahim said...

best this time ko buleh snap dgn byk characters...

what?? now dh ada parade?? wahhhh serius mak x tau.. best2. senun ada ajak pi spore, naik keta. mcm ok le gak kan? tapi tunggu le si kecik tu besar skit.

next yr HK pulak.. woo hooo..

Alin Marlini said...

bestnyer kak...dapat jumpa tasha hudson lagik :)

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

bestnya kak.... eee geramnya tgk gambar2 akak ni.. suka tgk korang pakai baju sedondon..semua kotak2...hehehe

aIEn said...

betul tu...sy hari tu pun g mase cuti sekolah n cuti new year...sngt2 ramai org, mmg xpuas la dkt USS ni...rase2 nye mmg kene dtg lg mcm akak la =)