Thursday, April 26, 2012

❤ Ronda-ronda ke GM Klang ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Hari Ahad lepas, sajer plan nak pi GM Klang.. tp budak2 kami tak bawak, depa pun malas ikut, penat katanya.. nak duduk rumah je.. so aku pi dengan en suami ajer la.. hajat nak beli sikit apa2 yang patut.. huh rambang mata kalau pi sana tu.. ok sapa2 nak pi sana, tengok map kat bawah ni. 

pic googled yer..


masa ni baru sampai.. so singgah sini nak beli rompers.. bukan.. bukan untuk anak aku.. tp untuk kawan2 yang bersalin.. aku kadang2 tak sempat nak pi melawat. so aku borong rompers ni untuk hadiah ke anak2 kawan..


brooch pun banyak.. murah2.. tp aku tak beli pun .. bukan dalam senarai nak membeli


kebetulan lalu kat tempat jual mentol dan harga murah tengah offer, so benti jap.. beli la 4 biji sebab mentol kat rumah pun dah terbakar.. yang aku kagum.. budak ni cina tau.. kecik2 lagi dah di train untuk bekerja.. cuba kau tanya apa je pasal lampu ni dia tau.. masa ni dia test mentol tu hidup ke tak 


masa aku tanya, dia kata umur dia baru 12 tahun.. kalau dah jenis mak pak berniaga tu, mmg dari kecik dah ada jiwa berniaga ... masa aku snap pic ni, dia senyum2 jek kat aku.. malu katanya


pastu kitaorang singgah sini. belikan baju mandi anak2.. sangat murah dan jimat.. farhan baju mandi CARS dan Emily baju mandi Angry Bird pink!


ni tak tau apa motif aku bergambar kat sini


singgah sini borong sepit rambut dan pin tudung.. murah2 okeh


Borong sepit rambut kat GM Klang. Satu sepit RM 3.00, borong 20 sepit, satu sepit jatuh RM 1.00 jer . amacam untung tak???


ni ler dia rompers yang aku borong.. so lepas ni sapa2 yang baru bersalin, senang jer la aku, capai pack rompers ni dan boleh bg hadiah.. tp aku tak bg ler togel2 mcm ni, aku balut la dengan riben cecantik, serta selitkan sekeping angpow untuk si baby . hehhe



ayoh pergi lah GM Klang .... baloi memang berbaloi...

12 comments:

lieyalatif said...

fuh sakan ko soping rompers kak....mmg berbaloi la kan kak murah gitu...ni kalo beli online harga leh tahan gak kan.....

ayang said...

bila tarikh tutup sales tu..

A'a said...

berape ye price romper tu

Zana Nordin said...

pernah dgr kak yg kat sana barang harga murah2...

tp tak sangka plak murah macam tu sampaikan sepit rambut emily leh jatuh RM 1...puas hati giteww borong bebanyak

Sherry said...

Best la.. But my dear don't want go haha... Sure he say u see this u want....etc

Sherry said...

Lupa say my blog is mymomsbest.us

mamasuri said...

oh tak nah g tu..
nasib ada map kat atas tu..
nnti2 leh terjah..

::Mamalyna:: said...

kak, jgn lupa rompers utk baby ejan tau, ehhehe

~aYu~ said...

salam kenal dan follow sini.. wau.. byknya memborong.. best gak yer.

~aSHa~ said...

aritu nak gi GM dah..sekali ekon kete nojah rosak...takde rezeki gi situ...berapa rm yer kak kalo beli borong?

PM said...

GM Klang kini sudah ada bangunan baru yang mempunyai 7 tingkat. Lebih kedai borong dan tempat letak kereta.

Singgah ke kedai borong kami di 2F-15, Tingkat 2 di GM Klang baru ini.

PM Borong adalah pemborong aksesori wanita di GM Klang, Klang, Selangor, Malaysia. Produk aksesori wanita yang dipilih adalah sesuai untuk pasaran di Malaysia. Kebanyakan produk kami sesuai untuk dijual di bazar malam, pasar raya, tapak perniagaan, kedai pakaian, kedai aksesori wanita dan kiosk.

www.borongborong.com.my

Yusri Hjishak said...

Lau dari melaka ikut jalan mana