Wednesday, August 15, 2012

❤ Tudung Fareeda Raya ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Berkisar entry khamis lepas, pasal Tudung FAREEDA kan. heheheh sebenarnya sebelum aku pi umrah haritu, aku dah stop dari membeli Tudung FAREEDA sebab nak tumpukan persiapan nak ke umrah .. balik dari umrah, tak lama dah nak puasa, so sekarang gigih kumpul balik stok Tudung FAREEDA untuk raya.. kebetulan kalini FAREEDA ada keluarkan beberapa broooch yang gorjes untuk peminat yang suka kumpul macam aku.. ada brooch telur ikan, sampan, ulat, jambatan, mata kucing, bunga dan beberapa lagi.. oleh sebab mmg minat dan giler, aku beli gak beberapa helai Tudung FAREEDA ni buat koleksi... ada yang nak di pakai masa raya, ada gak yang tak de baju lagi, tp beli tudung dulu (tp nak pakai ntah bila). heheheh bengong! (haritu kata 6 helai, tp last minute terbeli lagi selai.. parah!)

brooch Ulat


brooch Padi / Arrow


brooch Telur Ikan


ni brooch Riben Ramping




ni brooch Bunga



 ni brooch Mata Kucing


brooch Jambatan




❤❤ aku masih tak dapat lagi brooch  Sampan .... huhuhu .. ok next entry aku share cemana cara aku bawak  tudung2 ni balik kampung..

19 comments:

~aYu~ said...

cantik-cantik tudung. mmg peminat fanatik tudung fareeda ni.. sy xmampu nak beli tudung camni. ala-ala fareeda je la. hihi

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

sis ayu, saya mmg minat dengan tudung fareeda, tp tak de la beli sekelepuk.. beli sikit2.. hehehe

eima said...

tak mampu la nk beli byk2 gitu beli sehelai 2 je ...nk beli sejelepuk gitu abis sebulan gaji....

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

setiap bulan akak beli selai dua. pastu bonus tambah lg selai dua.. cam tu la.. bukan bulan ni beli sekali 7 helai. mmg pitam.. heheheh

Rasp said...

memang cantik2 tudung yg u beli i...
i tingin gak nak membeli tudung stylo gini...
tapi ntah naper...
rasa cam tak sesuai dgn i...

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

sis rasp.. belom try belum tau. ce try selai, anda pasti tak menyesal. hehehe

Mooniqueen said...

Memang berkenan tapi tengok rege tu, adoiii... Tapi memang suke tgk org pakai Fareeda ni... Nampak jelita je kan...

ieyda said...

cepatlah kak, share mcmne akak wat blk tudung raya ni ke kg....

*∽ IZAN ∽* said...

wallaaa! super gorgeouss!!!!

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

mooniqueen.. kalau beli sikit2 tak la terasa.. jangan beli sekaliarung, mmg sakit.. kadang2 ada less time sale kat fareeda tu

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

ieyda - esok akak share ok..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

Izan - ala tudung fareeda awak apa kurangnyer. seme gorjes2 gak

onniesham said...

pelik2 nama brooch dia

mamasuri said...

wah cantik2 belaka..
sy ni belum bertudung sepenuhnya..
tp g keje pakai ler tudung..

bila tgk akak n lieya pakai tudung fareeda ni..tiba2 jadi jatuh cinta lak..tgh kira2 nak rembat selai fareeda ni...heheheh

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

tu la pasal Sham, tp disebabkan brooch ni la orang dapat bezakan tudung fareeda dengan tudung2 tiruan ala2 fareeda

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

mamasuri cuba la selai nanti.. kalau dah cuba, pasti jatuh hati bak kata orang putih "no turning back" la. hehehe

Zana Md Nordin said...

wah...semua brooch dah ada yerk kak
zana tak de 1 pun lagi koleksi brooch terbaru nie....
suka ngan brooch bunga and mata kucing tu...
brooch jambatan, riben ramping tak minat sangat...

kaler gojes2 ler kak mimi
esp yang peach biru tu

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

zana - hehe akak suka plak semua jenis brooch terbaru.. tak dapat sampan jek lagi. stress rasanya..

MiZZ Sara said...

wahh comey sis berfareeda..mmg mhl sket kan hargenye.. dlu x beminat skang sye da jadi pnjual plak sbb hrge mhl n nk tolong kawan2 yg nk berfareeda jgak..klu ade mse sis jln2 la kat blog sye..ade fareeda murh2 je sy jual..harga mampu milik..
iLuvhijabista.blogspot.com