Monday, October 1, 2012

❤ Klinik Gigi UKM - tampal gigi pulak ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Haritu ada appointment lagi emily.. kalini doctor nak repair gigi depan dia yang dah sumpik tu.. so harini dia nak kasi rata dan cun sikit ler.. then mana2 lubang kecik2 dia kasi tampal.. sangat bagus service Doktor ni


kalini kat tempat lain plak.. yang best, siap ada monitor/screen untuk budak2 tengok karton. compem la budak2 leka dan tak nangis kan

sebelum.. nampak tak gigi atas emily sumpik tu
after.. dah sama besar dan cantik.. tak de la malu nak senyum lagi

❤❤ mujur emily ni tak penakut macam abang dia .. untuk abang dia, Doktor tengah buat appointment kat HUKM Cheras.. maybe dia kene bius penuh dan admit satu malam.. so nanti Doktor akan buat dalam keadaan abang dia tak sedar.. sedar2 dah settle semua masalah gigi dia

3 comments:

Lynn Hamzah said...

nie gigi susu atau gigi kekal kak?

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

Lynn - gigi susu baru..dia tak tumbuh lg gigi kekal

Yati Ali said...

tumpang tanya, ni kat HUKM Bdr Tun Razak tu ke?kena buat appointment dulu ke?