Friday, January 4, 2013

❤ Jadual Puasa Yang Di Anjurkan Islam bagi Tahun 2013 ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Salam pagi jumaat semua.. pagi ni just nak share jadual puasa pd tahun ni.. Di samping puasa wajib pada bulan ramadhan, tak salah kita amalkan puasa sunat untuk menambahkan pahala kita.. semoga segala amalan kita di terima NYA.. Insyallah



❤❤ buat reader saya yang selalu komen kat blog saya, terima kasih yer ... maaf saya tak sempat nak komen atau blogwalking ke blog kalian (esp Chekgu Azrine) sebab saya sibuk lately .... insyallah saya akan luangkan masa selepas ni dan akan masukkan blog anda ke dalam blog list saya ..

3 comments:

Rasp said...

thx for sharing this sis...
memang sangat2 berguna.....

Chekgu Azrine said...

Nomprob sis..mmg suka baca blog sis..syiok je baca..hehe

Lynn Hamzah said...

tq kak sharing info nie...