Friday, January 11, 2013

❤ Promosi Design Header RM15 MyKhalish.com ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Ok td pagi, aku ternampak iklan dari Mykhalish mengenai promosi design header.. menarik gak ni, sebab aku pun teringin nak buat header baru. nak buat sendiri mmg tak pandai la kan? tak se cun blog orang lain .. harga yang ditawarkan pun berpatutan. tp kalau nak promosi ini, ada ler syarat2nyer. hehehe jom kita baca sikit apa yang di tulis dalam blog MyKhalish ni.. (sorry yer Rill & Ila) akak copy bulat2 . hahaha

Kami bercadang untuk menyediakan perkhidmatan rekaan grafik khusus untuk website, blog dan juga facebook. Antara produk kami seperti header, banner, watermark, template blog, cover timeline, avatar (display picture) dan lain-lain. Sebagai permulaan kami mengadakan Promosi Design Header RM15 MyKhalish.com. Promosi ini RM15 ialah harga pengenalan yang terhad untuk 20 org terawal sahaja.


Terbuka untuk personal blog, blog shop, personal Facebook, Facebook fan page, online shop dan lain-lain. Size terbuka mengikut blog dan facebook anda.

Header ini akan didesign oleh Rill MyKhalish aka Dedi. Seorang Graphic Designer yg mempunyai pengalaman hampir 10 tahun sebagai Graphic Designer. Antara hasil kerjanya boleh dilihat di Partaparty.com, MyKhalish Solutions atau ShahrilCidaret.blogspot.com.

Cara menempah:

Untuk Blog
1. Buat satu entry dengan tajuk Promosi Design Header RM15 MyKhalish.com
2. Letak banner di atas ini dalam entry tersebut dan link ke entry ini.
3. Follow MyKhalish.com
4. Tinggalkan link entry dalam ruangan komen.
5. Email kami spesifikasi header anda (Tajuk, Warna, Gambar dan lain-lain)

Untuk Facebook
1. Buat satu status Promosi Design Header RM15 MyKhalish.com
2. Juga sertakan banner di atas dalam status tersebut
3. LIKE page kami Facebook.com/mykhalish dan tag kami dalam status tadi
4. Email kami spesifikasi header anda (Tajuk, Warna, Gambar dan lain-lain)

*Anda boleh buat kedua-duanya atau salah satu.

Email kami: info.mykhalish@gmail.com
Untuk urusan pembayaran, kami akan emailkan cara-caranya.

Cepat-cepat, sebelum terlambat. Kami jamin anda pasti berpuashati dengan hasilnya. :)

P/s: Kami juga menerima tempahan untun design dan printing korporat, seperti business card, flyers, bill books, brochure dan lain-lain.


3 comments:

MyKhalish said...

ok lulus.. hehe.. nanti kak mimi email la ape request kak mimi, berserta gambar yg nk letak.. tq :)

http://www.mykhalish.com/2013/01/promosi-design-header-rm15-mykhalishcom.html

NinaAz said...

Wah. Menarik. Nk jugaklahhh

Chekgu Azrine said...

Tq for sharing the info,..interesting!