Tuesday, January 8, 2013

❤ Petangnya ke Sekolah Agama Rakyat ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

heheh sorry geng.. ingatkan nak citer petang semalam, tp tak de mood plak nak update ... ok balik dari sekolah kebangsaan, derang akan transit kat taska untuk tukar baju, makan dan mandi.. pastu cik normah akan jemput mereka semula untuk bawak ke sekolah agama pulak.. masa ni aku tak ikut mereka kat taska, aku biarkan mereka handle sendiri. pastu aku tunggu derang kat sekolah agama terus.. masa ni kul 2.45 ptg.. sampai2 sekolah, berlari emily nak berdukung.. aishhhh awak tu dah sekolah la dik, bukan kecik lagi nak berdukung..
kemain happy nampak muka kami
 
anak2 ku
pastu aku suh farhan tunjukkan tempat nak tunggu masa balik nanti.. so senang la nanti emily nak cari abang dia time balik nanti

masa ni belom masuk kelas.. awal2 dah guna duit beli air.. sib baik pandai nak share

adik kelas 1 Imam Syafie

masa ni aku dah risau, sebab takut dia terlelap.. maklum la emily jenis tido siang.. harap2 dia ok sepanjang hari



Kelas Farhan 3 Imam Maliki
sampai rumah, lepas maghrib terus anak2 standby gi ngaji plak

ngaji rajin2 ye sayang ..

5 comments:

Rasp said...

sib baik ada abg skolah sama kan..
leh tolong tengok2kan....
chomei lak tengok emily 'duduk katak' tu....
i rasa budak dok camtu sgt cute ok..

Lynn Hamzah said...

diorang ngaji kat mana kak?

Batrisya Qistina said...

alhamdulillah..dah settle sekolah anak2 kan kak..dari sekolah pagi..ke sekolah agama ke kelas mengaji plak..

ha haha..emily sama ngan batrice kak
cuma batrice mmg x larat dah nak dukung..berat dah 23kg..pengsan mak...papa dia pun bo layan dia kalau minta dukung..

MyKhalish said...

teringat plak ms kecik2 dulu.. kt johor mmg wajib gi sekolah agama petang.. hihi..

MyKhalish.com: Cara cari tiket AirAsia murah dan terendah

*∽ IZAN ∽* said...

untung Emily ada abg Farhan. mana2 pergi ada bodyguarddd.. mama papa pun tak de la risau sangat kannnn