Thursday, January 31, 2013

Cash Out Sudah.. Alhamdulillah

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Balik kerja semalam, baru teringat nak cash out duit nuffnang.. pastu pg ni ternampak kat blog Mrs. Fiza pun dia dah cash out.. yelah harini 31 Januari, orang kata kalau cash out hujung bulan, dapatnya cepat, kalau cash out tengah bulan, dapatnya lambat, kita tengok kesahihannya nanti ok .. 

Btw, Alhamdulillah walaupun tak banyak, tp ada la juga rezeki buat beli baju baru kan? hehehe penat ni kumpul.. rasanya 2 tahun.. last cash out tahun 2010.. ala blog aku ni bukan la blog yang glamer.. so untuk dpt hasil macam ni kira ok la kan? lgpun tahun 2011 (kalau tak silap) aku mmg tak aktif .. so bila dah tak de entry, tak de la traffic kan? tahun lepas baru aku bergiat kembali.. dan insyallah akan terus aktif.. cewah

dah cash out .. terus jadi RM 0.00


nampak? last cash out tahun 2010.. fuhh lama tu.. amount untuk cash out kalini pun tak berapa banyak. tp tetap bersyukur


14 comments:

cik ara said...

REZEKI TU KAK MIMI ..
silent reader :)

mama ila said...

wahhhh..alhamdulillah rezeki =)

salam kenal..ila follow sini

lieyalatif said...

uishh kire banyak le tu kak...dpt 2 lai baju poplook hahaahhah...tahniah kak....

Daddy Ziyyad said...

byk gak tu ratus ratus..hahah..saya baru pasang iklan sebulan+...ada lah 3 hengget...hahaha

DiilaNordin said...

tahniah. hehe

selalu tertanya2 gak berapa lar dorg dpt cash out. sbb kebykannya msti blur or padam.

rezeki masing2. =)

Puan Mimi said...

Cik ara : tq dear

Puan Mimi said...

Mama ila : rezeki awal tahun dear.. Syukur

Puan Mimi said...

Lieya : tingin nak beli poplook.. Masalahnya ada size akak ke. Hehhe

Puan Mimi said...

Daddy ziyyad : xpe sikit2 lama2 jd bukit. Akak punya pun dh kosong blk

Puan Mimi said...

Dilla nordin: org yg blur tu dpt ribu riban. So derang x mo tunjuk. Akak ni berapa rat aje. Eh ni bkn nak menunjuk tau. Hehehe

nieda said...

Sikit2 lama2 jadi bukit

Faiza Erina Rahmat said...

tahniah kak,, hihikita punyer tak gerak² pun da setahun... bagi petua sikit kak caner nak tambah duit tu,, :)

Puan Mimi said...

nieda :- harap2 begitulah! amin

Puan Mimi said...

Faiza Erina:- petuanya rajin2 update blog dan juga rajin ke blog orang lain.. insyallah