Tuesday, September 28, 2010

Kreatif ke lawak?? haippp jangan gelak tau

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

MAAF, MAAF, MAAF kepada semua rakan2 blogger.. sebab dalam seminggu dua ni aku agak bz sangat.. memang tak sempat nak cover semua blog.. nak tinggalkan komen apatah lagi.. serius aku bz dan jugak broadband di opis pun kurang memberansangkan.. walaupun tak sempat tinggal komen, tp aku sempat baca apa juga yang korang tulis.. so traffic tetap jalan kan. hehehe..

Ok mood raya aku sangat kedaung.. sebab kami tak raya mana2 pun.. jemputan Open House pun kurang la tahun ni.. tak de sapa2 ke sudi jemput aku. hehehehhe .. lg pun rasanya tinggal hujung minggu ni jer pun nak buat OH kan.. minggu depan dah abis raya.. oh ya tahun ni aku tak buat OH tau.. sebab aku dah nak pindah, so rasanya cam tak sesuai jer nak buat OH dengan keadaan rumah sekarang ni.. sorry ek..

Ok harini nak citer pasal farhan.. now dia dah balik semula minat kat spiderman.. gara2 tengok Spiderman 1,2,3 masa cuti hari raya kat kampung haritu..  baju spiderman dia pun dah kecik .. ada baju spiderman merah dan hitam.. tp dua2 dah tak leh  pakai.. dia bg kat emily suruh pakai (ada ke patut???) so papa dia dah belikan dia baju spiderman baru.. meh korang tengok gambar kat bawah ni.. dia tido pakai baju spiderman.. tp apa yang pelik dengan gambar ni yer?????? agak2 korang la yer???


meh kita tengok bawah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.

..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.

.
..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
..
.

.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
yer korang.. oleh sebab baju tu tak de sarung tangan, farhan telah secara kreatifnya pakai sarung kaki yang orang selalu beli kat mekah tu ... (yang dia pakai ni baru keluar dari kotak so bersih tak pernah pakai).. kebetulan ada 2 kotak sarung kaki tu, so dia pakai untuk cover tangan dan kaki dia.. kiranya cam spiderman la ada sarung kaki dan tangan. hahahahah



haha lawak sungguh la anak aku sorang ni.. gasak ko la farhan, janji ko bahagia..  ok ok sebenarnya tak de modal nak cerita.. so minta maaf la yer.. citer karut marut jer pagi2 ni

17 comments:

eima said...

anak sy pun sama kak ... slalu je amik stoking pak die .. pakai ... sampai tido kadang tuh ...

☆ lieya latif ☆ said...

hahaahahah mmg lawak kak...aduh....abis hah di sarung kaki ngan tangan...comel pun ade....dah mcm tdo dlm kesejukan di oberse gitu heheeheheh....

ni plak same peel cam mia ar kak, pantang kalo tgk lieya lipat kain, sure die cari stokin papa die, pakai kat kaki pastu main ala2 papan luncur tu...stokin tu kan licin kan so die main la luncur2....hangin jek aku...dari bersih jadi kotor balik karang heheheeheh....

betul ckp akak tu, musim raye ni byk tayang cite spiderman.....patut ar farhan jatuh cinta balik ngan spiderman heheeheheheheh

ratna said...

tinggi betul imaginasi dia yer kak mimi.. hik hik..

..nOj.. said...

hehehe kretif nye la budak2. pandai la dia kan. boleh pikir. kelakar plak tgk dia tdo camtu

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

iena pun tak banyak raya tahun ni..penat duduk dalam keter jer..muar-segamat-muar ..gitu jer ler kejernya,,OH pun tak banyak..

hahaha..memang lawak jer si spiderman sorang ni..teror gak otak dia..

diana said...

kelakar nye dia..
minat sungguh ye dengan spiderman..

Jasfyra said...

cayalah farhan.kreatif woo anak bujang akak ni..hahaha..sampai tertido layan spiderman ek.saya pun suka snap gambar anak2 kalo depa berkelakuan pelik.nanti leh tunjuk kt diorang balik kan..hihi

Sham Ummi Echa said...

hahaha lawak babe.. aku bukak blog ko ni smbil mkn biskut raya..mak smpai trsedak okkk.. mmg kreatif la aam ni..hahaha smbung gelak lg

rasp said...

hahahaha lawak la sis...
mmg kreatip tul farhan....
suka ok tengok kids yg kreatip...
ada2 je 'creation' dorang nie :D

Nur a.k.a admansyah said...

betul tu Mimi.. sapai nak muntah ijau sy tgk citer Spiderman kt TV. Tersalah tekan `info' jer.. terus ade org claimed "Yg nie tak tgk lagi ibu..."Grrr.. grr..

Aisey.. A'an suke Spidey yea.. dak 2 org kt umah auntie Nur nie.. suke Ultra Mannnnn...

p/s: Sy ade anto `proposal' nk wat OH tp kena REJECT dek sebend coz die tgh BZ.. "weekend sy nk rehat! or terima jemputan jer.." opsie..

nieda said...

kih kih kih..kreatip betoi dia

aiDieNa said...

Anak² zaman sekarang nie sumer kreatif² belaka.. hehehe..

::Mamalyna:: said...

hehhee...farhan2... kreatif sungguh!

~~Ciklinn~~ said...

arghhhhhhhhh tak leh tahann nak gelakkk gakss....

adoiiii mcm2 tau farhan nie

*∽ IZAN ∽* said...

aha ha ha...! budak2 memang camtuu... tengok superhero jap lagi dia lak nak jadi superheroo! baju sempit pun di belasahnyaa ha ha ha

.:fyzz:. said...

farhan...very inovatif..cayalah..tp pjot mmg nak gelak gak..sbb guna sarung kaki tuh..cayalah..mmg dayacipta tinggi tui la anak teruna akak nih..:)

Hirda Ibrahim said...

hahhaha.. creative tu...