Thursday, November 18, 2010

❤ Megamind ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Ahad baru2 ni gi tengok megamind.. best jugak la.. penuh wayang.. act ni seme request dari farhan, dia yang beria2 nak tengok. so layankan jer la.. kami ke Midvalley haritu

sampai2 McD, beli apa2 yang patut, pastu budak2 ni pun dapat toys dari McD, toys megamind jugak ler. heheh


sebelum masuk kena abiskan dulu aiskrim  


ni dalam wayang, kang kalau amik gambar kat luar panggung jer,
orang tak caya lak kita gi tengok wayang. hehehehe




beli 3 seat ajer.. emily cam biasa, duduk pangku jer.. kang kalau beli seat buat rugi jer..
bukan dia nak duduk sorang2..

11 comments:

Softtouch [Hanim] said...

wa...sukalah 2 beradik tu yer tengok wayang...best tak?

nieda said...

anak2 dh besar, best bawa tgk wayang..ni pun xtivt berfaedah bersama keluarga

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah...dah tengok gark yerk
best tak citer dia kak..
aku nak tengok asyik tak kesampaian jerrrr...sian batrice.

ala....takkan tu pun org tak caya plak....suka hati kita ler nak gambar kat luar ke apa kan....tu pun boleh jadi isu ke kak?

*∽ IZAN ∽* said...

same la kiterr.. kalau beli tiket wayang kids mesti beli 3 seat je.. dania confirm duk kat pangku hu hu

..nOj.. said...

emily cam tanak adik je ni. asek la berkepit ngan papa je. manja kemain. hehe

Ciklinn said...

bestnyer tgok wayang... linn bercoti dari tgok wayang skrg nih... hero berdua tu pergi dgn abah dia jerk hari tu tgok citer ni... ala geramm tgok wmily comeiii

Emy Omar said...

Bestya tengok wayang kak..lama dah saya tak dapat nak bersuka ria menonton wayang kena tunggu Mia besar sikit

☆ lieya latif ☆ said...

RAMAI CKP CITE NI best kak....lieya tak pegi2...mia dah ajak jek nak tgk wayang....huhuhuhu

same la kit ekak, kalo beli seat sure beli 3 jek...mija berpangku lagi...rugi jek kalo beli 4, satu seat tu sure jadik tempat letak beg lieya hahahaahah

Nur a.k.a admansyah said...

best kan tgk sefamily nih! kami last tgk... `Alice In Wonderland'. Tapi yg x best.. ibu & ayah dok tepi, askarx2 dok tgh! isshhh... xleh nk romantika de amor-lahhh

Sham Ummi Echa said...

ko tgk kt wangsa walk ke poms? dpt tak ko bli toys mcd tu yg metroman ngan pompuan tu

Sham Ummi Echa said...

ko tgk kt wangsa walk ke poms? dpt tak ko bli toys mcd yg metroman ngan pompuan tu