Tuesday, November 23, 2010

❤ Present for my kids❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Harini tak tau nak update citer apa.. kebetulan teacher farhan ada mms gambar farhan potong kek dalam kelas tempohari.. sebenarnya lepas majlis harijadi farhan di rumah, esoknya aku beli kek lagi untuk dia bawak ke q-dees. untuk raikan bersama kawan2 dia di sekolah.. siap bawak goodies bag bagai.. dia pun seolah2 dah tau nak buat besday kat sekolah siap remind kat aku banyak kali "mama jangan lupa bawak party pack ke school"..

ni gambar kek yang aku tempah untuk dia.. special request from him nak kan cake spiderman.. so gini la kek dia.. flavour strawberry + vanilla.. balik dari sekolah dia kata kawan2 semua cakap kek tu sedap. ooo bagus..


ni gambar yang teacher dia baru mms kat aku.. so baru la dapat update harini


mentang2 ko kidal, potong kek pun tangan kiri ke farhan oii


ok farhan ada banyak collection of spidermans.. mmg macam2 rupa bentuk spiderman dia ada, yang kecik, yang beso, yang hitam, yang merah.. kira mmg banyak la.. so untuk tahun ni, dia request for Venom, iaitu spiderman hitam yang jahat (kalau tak tau boleh tengok movie Spiderman 3, farhan siap hafal semua jalan citer movie tu) .. puas aku dan my hubby cari merata2 Venom ni, tak jumpa.. at last jumpa gak kat Selayang Mall.... lega


ok untuk si comel Emily, papa dia belikan dia set alat music seperti di bawah.. dan microfon tu mmg boleh guna.. siap ada bangku untuk duduk dan main piano tu .. sapa2 berminat, boleh cari kat mana2 Toys R Us .. nak tau harga, boleh tanya aku.. no problem

14 comments:

~aSHa~ said...

nanti bleh aunty ajarkan main lagu hepi besday..nanti aunty bagi code dia ye..

LyNn HaMzAh said...

seronok tgk hadiah budak2 nie kak...untung diorang...

☆ lieya latif ☆ said...

WAH SONOK LAAA a'am....lengkap laa koleksi spiderman die yeak.....tu le demi anak2 kan kak, gigih kite pi cari .....

emily lepas ni jadi singer laaa.....leh masuk kamilah bintang laa tahun depan heheeh

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

again..happy belated bithday farhan and emily

bertambah ler koleksi spiderman si farhan kak..bebudak nie..kalau dah minat..camtu ler kan kak..kalau boleh sumer yg berkaitan apa yg dia minat tu dia nak...

kak...set yg emily tu berapa yerk...aku mencari yg tu ler utk batrice.....mahal tak?

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

asha:- wah boleh2.. nanti ajar ek..

lynn :- alhamdulillah ada rzeki, share dengan anak2 sikit

lieya:- ha tu la, nak lengkapkan koleksi spiderman, merata2 tempat akak pi cari..

zana :- set tu harga dia RM159..

Softtouch [Hanim] said...

bestlah 2 beradik tu dpt adiah...gigih mamnaya mencari spidermah itam tu yer...xpe demi anak2, anak2 gembira mak pak puas hati ye dak....lagu ape lah emily nyanyi n main piani tu yer...untie nk dgr lah...:)

..nOj.. said...

wah bestnye piano emily. sakan tak dia main kak

Emy Omar said...

Kak..syok la budak berdua tu ye dapat hadiah..cantik musical set emily tu..siap ada mic lagi

Sham Ummi Echa said...

mujur jmpa gak kan. biasanya mmg susah nk cari character jahat2 ni. owhhh tu la dia piano ko ckp tu. wahhh bes2..pasni leh la emily feeling main piano smbil menyanyi. ala2 komposer gitu

rasp said...

mesti hepi farhan ya sis..
yg diidamkan dapat...
u pun mesti hepi coz dpt penuhkan permintaan dia :)
lepas nie leh le emily mendendangkan lagu kat uols :)

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

wahh terujanya tgk hadiah anak2 akak ni...... mesti emily + farhan hepi...

ieda said...

alhamdulillahhh bertuah anak2 dpt apa yg mereka nak kann ..
masa akak kecik2 dulu selalu x teringat nak buat bday party .. 1st time buat masa umur 17 tahun hehehe

anak2 akak punn x pernah request adiah .. selalu mereka cuma nak kek jer .. huhuh sungguh terharu :)

*∽ IZAN ∽* said...

wahhh.. happy bufday farhann! memang tengok pun nampak sedapp kek tuhh! Wahhh Emily pun dapat hadiah gakk..?
lepas ni mama papa balik kerja je ada la orang dendangkan laguuu hik hik

Mimi said...

mmg gitu Mimi..Farhan kidal kan..sama dgn Najeeb..sbb tu dia mmg apa2 guna tangan kiri..aku kadang2 pesan dia food kena amik tangan kanan..kekadang dia lupa...

syoknyer tgk piano pink tu..ada kaler lain selain pink tak?