Wednesday, January 12, 2011

❤ 1st Outing for this year with my BFF ❤

Salam Bismilah
Mama Farhan & Emily

Sabtu lepas, mmg aku janji dengan BFF aku nak outing.. ni kira outing kali pertama untuk tahun ni la.. next outing maybe pergi melawat Lieya yang di jangka bersalin bulan 4 nanti .. insyallah

Pagi2 lagi aku dah fetch Sham kat rumah.. sampai kat OU lebih kurang jam 10.15 gitu.. jumpa Hirda kat Parkson


Kalini plan makan kat Chilis ajer.. before ni dah try kat Tony Romas dan TGI Friday.. well biasalah kan tekak kami kan tekak omputisss. heheheh


masa ni dok kalut tengok menu apa yang sedap.. last2 aku amik Monterey Chicken. sedap gak, tp kena letak extra gravy baru la naik selera.. 


kenal tak pompuan gebu lagi cun ni. hehehe


mak yong yang sentiasa vogue d' vas tu




ada 2 mak yong disini. hopefully aku ikut jejak langkah dorang this year


yang ni aku punya .. sedap gak.. esp kentang putar tu


ni cik puan hirda punya ikan salmon...


yang ni cik puan lieya punya.. paling sedap ler


yang ni cik puan sham punya


untuk dessert, kami share2 ajer.. mana leh makan sorang satu, nanti muak.. so kami pilih

CHEESE CAKE


CHOC MOLTEN CAKE.. - WAJIB MAKAN.. SEBAB SEDAP GILER2


ni juice apple.. kali ke 3 aku refill.. rasa penuh pundi kencing .. hehehe


time nak bayo, wajib ada akauntan yang tukang  kira2 bil kan..


pas makan, kami semua cuci mata  ajer .. al maklum tengah bulan.. hahahaha

6 comments:

onniesham said...

kalo ikutkan..macam x puas je kuar ngan korang hari tu. sdp betul kita brsembang kan. kalo x igt anak n laki mau smbung smpai dinner plak... kekeke.

sdp gile kan molten choc. cake tu. fuhhh tangkap leleh la.. trbaekkk dr ladang. nx time pi chilis wajib order nih.

LyNn HaMzAh said...

memang happening la program korang kak...best kan dapat outing dgn BFF nie...

Jasfyra said...

xpenah lg p chilis..terliur plak tgk food2 tu suma..leh p try nanti ;)

shidah said...

wah..bestkan dapat kuar ngan bff kita..mesti mcm2 citer kuar..ermm..makanan2 tue semua menggoda betulla kak..hehehe

atty's said...

lieya nya dish ,kan main memukau lagik..

Hirda Ibrahim said...

activity wajib of course le MKN, MKN & MKN!!

pastu sembang sampai lupa dh berejam kat situ.. ha ha ha