Monday, January 24, 2011

❤ Ayam Penyet Ria ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Ni citer last week.. pergi makan Ayam Penyet Ria kat belakang Wangsa Walk. lama tak makan ayam penyet.. sesekali makan ok la kannnn..



 aku cam biasa la mesti amik Lele Penyet


my hubby pulak Ayam Penyet


sapa suka teh botol sila angkat tangan..


aku punya Soda Gembira / Happy Soda


amik sup ekor.. tak de la kering makan nasi tu kan




extra sambal..

 

Sedap jugak la, tapi tak leh lawan Ayam Penyet Pak Chi Met kat Bandung.. eh tetiba mood nak pi Bandung pulak.. heheheh

13 comments:

Jasfyra said...

terliur tgk ayam penyet..saya pun suka mkn ayam penyet.aritu ada ulser kt mulut,tp gatal nk mkn gak ayam penyet..nangis2 mkn sbb pedas + pedih.haha

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

fuhh bestnyer mimi..betul tu..teringat pak che met..
syahrir pun suker minum teh botol..nyaman katanya..

rasp said...

iye le sis...tetiba tingat ke bandung kan...

MamaBatrice said...

ayam penyet pak chi mett bandung yerk kak...wokeh..masuk dlm list...he he he.....

Softtouch [Hanim] said...

sy suka mkn ayam penyet..tp paling sedpa kat the curve tu..waroeng penyet..yg bandung punya xpernha rasa sbb xpernah pegi..:)

*∽ IZAN ∽* said...

fuh fuh fuhh..!! memang sedap nasi penyet.. en hubby suker bangett..! pedasss!!!

lagi sedap dari kat Bandung ek..? bulan 7 kalau jadi pergi nak gak cari Nasi Penyet kat Bandung hehehe

Mimi said...

(angkat dua belah tangan)..sukaaa teh botol...

pak chi met the best kan..

onniesham said...

ayam penyet pakchi met sdp giler kan. eh yg kat wangsa maju tu sdp tak? kat sri gombak tu ada 2 restoran ayam penyet. 1 ayam penyet AP, 1 lg x sure ria ke apa ke..selang 2-3 buah kedai je. 1 row ngan SR. ko dah try kt situ ke?

Cik Nurul Pinky said...

Wow sedapnya hehehe..nurul penah try makan dekat situ..bagi nurul agak kureng sikitlah tapi sedaplah hehehe..hahaha teringat bandung ya ayuhhh buk!

LyNn HaMzAh said...

heheheh...gaya mcm nak ke bandung lagi jer kak...

Emy Omar said...

tengok akak makan tetiba rasa nak gi serbu ayam penyet sekarang jugak tapi kat melaka ni ayam penyet AP je yang ada..wong solo kat bangi best jugak kan

erienz said...

wah!!!!x leh tgk nasi ayam penyek dan pece lele....truz rasa lapar...walaupn mata dah kuyu ni....

deaf-angel said...

Hi

I really like your food photos.
Tengok je cam rasa nak gi sana makan