Monday, January 17, 2011

❤ Happy Birthday Papa ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Sabtu lepas hari lahir my hubby.. pagi tu dia ada tournament bowling, so pagi2 lagi dia dah keluar.. dalam kul 10 pg aku pun keluar gak.. keluar dengan Sham, nak pi NSK beli barang dapur.. balik dari tu kami singgah kedai kek.. konon2 nak wat saprise for my hubby tu la..

Balik rumah, tengok2 keta my hubby pun baru jer masuk porch.. hahaha jangan kantoi sudah. nasib dia masuk rumah dulu. aku pun angkut kek ni pelan2 bawak masuk terus letak dalam es bok..

Sat2 lagi masa dia baca paper, aku keluarkan kek ni. aku dah cakap dengan anak2 aku harini besday papa, ishk si farhan tu tak leh simpan rahsia.. tergedik2 nak gak jerit2 kat papa dia pasal besday ni..

Last2 berjaya gak saprise kan dia.. aku beli kek kecik jer.. besar piring makan tu jer.. jadi la kan untuk 4 beranak..


macam biasalah, emily mmg excited bab2 potong kek ni kan



ni sapa yang over potong kek ni..  hahahah emily nampak nau ko pakai baju basahan kat rumah kan.. baju biru seluar oren.. nak kene bibik aku ni..





Ok tu ajer.. tak reti plak nak membebel pagi2 ni.. present untuk my hubby blom beli lagi.. tengah survey2 "benda" yang dia minat tu.. nanti kalau dah ada dan dapat green light, aku tunjuk kat sini..

Untuk Abang / Papa / En Hairudin

Mimi/Mama dan anak2 doakan semoga abang terus menyanyangi kami, dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur, diberkati Allah s.w.t, dan di berikan kesihatan yang baik.. mudahaan keluarga kita dilindungi olehNYA. aminn

7 comments:

ZanaNordin said...

happy birthday abg din
moga terus di murahkan rezeki dan di berkati hendaknya.

wah kak...mentang2 ko dah kemain dekat ngan sham...sana sini ngan poms tu..best oo..ada geng ..pergi pasar pun boleh pergi ngan geng kan...

phewwwittt
cun sofa baru ko kak

LyNn HaMzAh said...

happy birthday utk hubby akak...moga panjang umur n murah rezeki yer...

onniesham said...

senang kita dok dkt kan. leh pi bli brg basah sama2. mak suker.. hehehe.

sdp kek tu eh poms. design pon cantik kan. nx time aku nk try bli plak.

*∽ IZAN ∽* said...

happy bufday to you Mr hubby.Moga terus dimurahkan rezeki berbahagia selalu

Hirda Ibrahim said...

happy bday en.din...
din terkejut x ko, ko buat surprise camni.

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

hepi besday en din :)

hahaha x tahan baca ayat tang nak kena bibik aku ni... x pe kak cute gak dimata saya walaupun emily pakai kaler x matching ni...

::pu3'z:: said...

as salam,

tak sangka jumpe lam ni...
hubby keje kat MPS kan????
nti bleh laa kite berkongsi link iye...