Tuesday, January 18, 2011

❤ Bora Ombak ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Malam lepas celebrate kat rumah, kami plan nak pi makan kat Bora Ombak. area2 Ampang .. kiranya lepas maghrib kami pun pi ke sana..



cuaca agak hujan gerimis jadi kami tak dapat duduk kat area luar (view lebih cantik) so kami terpaksa duduk dalam (keadaan macam dalam hall gitu)


Nasib kami baik sebab ada tempat duduk lagi.. sebab rata2 dah ada orang booking meja..kat situ ada 2 penyanyi yang akan menghiburkan para tetamu yang datang..


ntah apa angin, anak2 aku leh lak tak malu pi joget2 kat depan sana.. si penyanyi pun dok melayan depa menari kat depan tu.. aku snap agak jauh tu pasal gelap jer

last2 farhan lari tinggalkan emily menari sorang2 kat depan

my hubby memang suka teh botol. so dia amik teh peach ..


ni aku punya ..


dah puas menari, duduk diam2 kita nak makan





sotong spicy crispy


my hubby punya.. bab nama2 ni aku mmg fail la nak ingat.. tp dia makan ikan salmon


aku punya - yang pasti ayam ... yang paling sedap ada salad mangga..


budak2 makan mee goreng.. tp sedapppppppppppp walaupun nampak biasa2 jer



haha sabotaj anak sendiri.. tengok muka farhan


tengok muka emily pulak.. slurppppppppp


VERY IMPORTANT PERSON in my life...


i love this pic so much.. cool huh?


last but not least.. gambar kat skuter antik kat luar Bora Ombak.. cun gak kan


my hubby kata besday dia pergi BORAK OMBAK, so nanti besday aku kita pergi BORA ASMARA pulak.. boleh???? hahahahahahah <--- gelak jahat sebab dalam otak nak pi makan pat lain .. (ampun bang)

14 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

aduh kak...meleleh tgk menu2 ni kak oiiiii....mmg nampak sedap2 sume...even mee goreng tu pun .....lagi2 tgk model cilik comel tu dok menyedut mee tu...kemain lagi dok slurrrrpp slurrrrppp yeak hihihihi.......

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ha ha ha...syok nyer makan2 kak...

amboi anak2 ko kak
siap menari2 kan..
takpe..bagi can papa & mama berdua2 barang seketika kan....

re : insya allah kak
dah pindah nanti, zana info akak yerk...
tp tak tahu ler sempat ke tidak masuk b4 raya nie...jeles tengok ko kak...dah masuk rumah baru...best ler mendeco rumah

rasp said...

sporting lah ur kids sis...
kalo sapphire ada dah leh join emily joget2 kat depan tu :)

food situ sedap...servis ok tak?
haritu i pegi agak slow le servis dorang sis...

neway, hepi belated birthday to ur hubby...

Hirda Ibrahim said...

hehehe bagus f&e x malu dancing kan?
aku suka budak2 camni. selamba je.

sedapnya salmon din tu.. mak dh terliur nihhh...

onniesham said...

owhhh g celebrate kat luar jgk. suker..suker. eh ko tau aku x penah jejak lg bora ombak ni ko.. hahaha sian kan.

sdp2 eh menu dia. salmon din tu cam sdp je aku tgk. eh apsal nmpk salmon je aku ckp sedap. hari tu hirda nyer salmon pon aku ckp sdp gak.

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

sporting habeh anak2 akak...sonok la tgk...

adoi x tahan tgk makanan korang semua ni... lapo2 ai blm bfast lg ni....

Cik Nurul Pinky said...

Akak makanan dekat Bora Ombak sedap-sedapkan harga dia berpatutanlah jugak tak derlah sampai nak tercekik iya dak hehehe..Bora Asmara?? kat mana tu kak hahahahaha

umilia said...

wah..ade makna bora asmara tu..ok pe kan..hahahaha..

Nur a.k.a admansyah said...

wahh... bestnyer celebration kali nie! simple and romantik even ada `bodyguard'! hehehe...

Hepi belated dr I & family 2 yr hubby!

LyNn HaMzAh said...

lynn x pernah plak makan kat sana tapi ramai kawan-kawan ckp tempat tu memang best...insyaallah kalau balik rawang nanti boleh la menyinggah ke sana...

Jasfyra said...

sporting la anak2 akak p joget..mesti kiut gila time tu

atty's said...

salam mimi , berbunyi2 perut kty nengok semua fud tuh..

Mimi said...

kecur air liur weii tengok food seme...

aiDieNa said...

Selalu jer lalu depan Bora Ombak nie.. tapi tak pernah terlintas nak singgah.. so baper bintang K. Mimi bagi untuk restoran nie??