Thursday, November 22, 2012

❤ Cuti-cuti Cinta Bandung ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Harini kami sekeluarga akan terbang ke Bandung.. tak lama 4 hari jek..  cam biasalah kan naik AA... booking setahun yang lalu, la ni baru dapat pergi.. Cuti kalini bawak anak2 jalan2 ke Bandung.. last mereka ke bandung 2008 .. dah lama tu .. kiranya merasa la 2 kali mereka ke Bandung.. lepas2 tu omak dia jek yang rajin gi bandung. hehehe

2007 - 1st time kami menjejakkan kaki ke Bandung, ikut travel agent.. Farhan nak masuk 3 tahun, Emily 10 bulan (masa ni blom boleh jalan rasa nak patah tangan asyik dukung dia time shopping ) papa, you kurus betul time ni tau...

2008 - second time pi bandung.. masa ni dah stat guna supir sendiri.. Farhan nak masuk 4 tahun, Emily nak masuk 2 tahun .. kalini bawak stoller.. lege sikit

ni kat Tangkuban Perahu.. this time kami dah tak pi dah tangkuban perahu sebab dah pernah 2 kali pi.. cukup la tu kan

tahun 2009 aku tak pi Bandung.. aku pi Pekan Baru.. tapi tahun 2010 aku pi Bandung dengan BFF .. best giler masa ni.. (Sham aku cilok gambar ko.) hahahaha .. masa ni kami lepak kat Kampung Daun..

❤❤ pergi kalini syok.. duit rupiah tengah murah! RM 322 = 1 juta.. murah giler

7 comments:

Hirda Ibrahim said...

selamat bershopping pompuannnn..
kim salam kat kedai pak chimet for me. cakap kami rinduuuuu nk mkn ayam penyet dia. kikiki

liza♥aufa said...

jutawan!

Jasfyra said...

selamat bershopping n holiday kak

shafa said...

tak pernah gi Bandung...sume org kata best...
cube pegi Guangzhou...situ pn best...
barang2 pn murah yg amat...

Emy Omar said...

Have fun kak

Ibu Siti said...

kak mimi....huhuu....kalau tangan free nak brownies cokelat cheese 1...hehe...kalau tangan free...kalau penuh, xpe...adik saya ngidam.. :)

onniesham said...

slamat brshopping