Tuesday, November 27, 2012

❤ Kasut comelku ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Entry kasut lagi? haritu citer pasal kasut kerja, ni pasal kasut crocs plak... hehehehe.. eh ada ke yang tertungu2 entry Bandung ??? cuba angkat tangan.. 

In Shaa Allah minggu depan aku upload entry Bandung yek .. mak bz ler sekarang ni .. baru balik kan ... mana nak buat kerja opis lagi, mana nak sort gambar lagi .. mana nak story telling lagi kan  .... kasi mak masa okeh!

Ni nak citer pasal kasut comel aku ler ni.. ala2 minnie mouse kata Emily.. yelah mementang nak pi HKDL tahun depan kan .. hehe amik mood ni... tak de lah, sebenarnya ni kasut free... haritu masa aku pi kursus kat Cherating, hubby aku bawak anak2 pi beli kasut crocs yang baru.. so bila time bayar, budak tu kata, beli 2 kasut crocs harga normal, boleh dapat kasut wanita ni free.. ada dua kaler, satu biru dan satu lagi merah.. so pandai ler cik abang aku pilih merah... sib baik saiz muat tau.. kalau tak muat, tak leh tukar, tak ke rugi..

selalu kasut crocs aku getah, tp yang ni ala2 kain gitu..tp kain tebal la

kalau tengok dari jalur belakang, dah macam design Coach plak kan?

comelkan?

hehehe sib baik amik kaler merah..  jauh sebatu dah nampak!

❤❤  ni ler ai makin sayang, dah 9 tahun kawin, dah tau taste dan saiz kaki ai .. lenkali boleh beli lagi yek bang ..

4 comments:

DiilaNordin said...

cantik n cute,

sesuai ngan kaki. hehe

=)

Chekgu Azrine said...

cantik...suka pesen kasut gini..hehe

MyKhalish said...

Nanti kt HK boleh la borong crocs.. Kt citygate murah2.. Nti kami citer dlm blog.. Hehe

Lynn Hamzah said...

cute la kak mimi kasut tu...sesuai sangat dgn akak...lynn x reti pakai kasut yang flat mcm crocs nie...mesti nak cari yg bertumit juga...