Tuesday, November 6, 2012

❤ Graduation Day & Concert Magical World Smart Reader Kid 2012 ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Ahad 4 November 2012, Graduation day dan concert sekolah Emily. Macam biasa buat kat Dewan di UIA.. merasa la masuk UIA kan.. kot2 mana la tau, satu hari anak2 pun study kat sana kan.. mudah-mudahan..  dah jom kita tengok hari kejadian yerk..

baju konsert emily.. seksi gitu .. ngerlip2 lagi

dengan kawan

dengan abang la kan..
dengan mama
comel tak saya
semua budak 6 tahun sahaja yang grad akan dapat bear comel ni
   

comel jek anak china berdua ni.. dua2 pakai kebaya.. terbalik plak dengan si emily

stage



cuba spot mana emily....


beratur nak amik sijil time ni
bangga sat tengok anak nak konvo.. semoga konvo masa masuk U nanti yer sayang

pricipal pertama - bg sijil

principal kedua - bg bear
tahniah sayang, dah abis tadika dah..
sabar jek la, yang tinggi kat depan, yang rendah kat belakang. ni pun aku suh budak tu tepi sikit, nak snap pic emily
aku suh emily beralih gi depan jap

persembahan budak 3 tahun
persembahan budak 4 tahun
budak 5 tahun
  
budak 5 tahun
tengah tunggu turn
buat best2 tau dik
hehe couple dia siap tuck in lagi baju dalam seluar..
 

kemain gelek lagi




mmg nasib baik sebab papa sempat sampai on time dari kelas.. dapat tengok emily perform







kawan baik dia juga tp kelas lain
rakan satu van ke kindy
 

dah besar dah .. semoga jadi anak yang bijak pandai
   ❤❤ kejap je si bongsu dah 6 tahun.. macam tak percaya jek. next year dah darjah 1..

6 comments:

Lynn Hamzah said...

seksinya emily...hehehehe...sekejap jer kak dah 6 tahun kan...next year dah start sekolah dah...dapat satu sekolah dengan a'am ker...

Hirda Ibrahim said...

dah besar dah anak2 kita..
aminnn..
insyaAllah one day ada rezeki tgk the kids amik degree pulak.

liza♥aufa said...

ni yang tak sabar nak sekolah kan anak ni~

Cik Nurul Pinky said...

comelnya emily..bukan main lagi bergelek hehehe..

Zana Md Nordin said...

amboi...lip lap lip lap baju emily
comel...

emily bila solek nampak matang kan kak..manis jer...emily nie ikut muka akak lerrr..

congrate emily
next year dah masuk darjah 1...

onniesham said...

sib baik aku pon smpat tgok emily perform. knmain dia menari..comeiii. byk gak pic ko amik poms