Friday, November 2, 2012

❤ Finally.... ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Ingat tak entry Mari berangan-angan ??? ... Insyallah, angan2 hampir2 nak jadi kenyataan ni.. family trip a.k.a anniversary trip for next year ... Al-kisahnya hari ahad haritu dapat email dari Air Asia.. ada promo utk tahun depan.. alhamdulillah hari isnin haritu, gigih ni dengan bantuan Hirda, aku 1st time book tiket flight Air Asia ke Hong Kong dengan harga rendah dan yang penting tak de hang2 pun sistem Air Asia .... syukur sangat2.. ok en hubby, mari kita kumpul duit dari sekarang... ada banyak masa lagi ni..



❤❤ 1st time nak keluar jauh sikit bawak budak2.. selalu ke Indonesia dan Singapura jek. Semoga semuanya berjalan lancar dan harap2 tiada aral pada tarikh dan waktu tersebut!.. Amin

5 comments:

Hirda Ibrahim said...

InsyaAllahhh...
semoga dipermudahkan (ehh.. ayat mcm nk wish buat Haji je gayanya.. LOL).

Mimi said...

wah...Hong Kong...best! Paling syiok Disneyland...budak2 sure excited.

NUNU EERA said...

seronoknye nak ke HK.. :)

Zana Md Nordin said...

amin
akhirnya yerk kak
dapat gark ko ikut jejak langkah si hirda and lieya ke disneyland hongkong.....

sure seronok emily n farhan

onniesham said...

insyaallah.. semoga impian jd kenyataan. aku pon tingin nk pegi sana gak.. huhuhu