Monday, November 5, 2012

❤ Karok lagi .. ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Sabtu lepas, mmg plan awal2 dengan BFF (kecuali Lieya sebab dia ada hal), nak pi karok lagi.. cam biasa lah kan, beli kat groupon dapat murah sikit.. kalini pergi kt Sunway Piramid.. before ni kat The Curve.. so pagi2 cam biasa la aku jemput Sham sebab takut parking full.. sampai kat sana, isi perut dulu.. kang kalau lapo, mulut dengan perut sama2 berbunyi, tak ke haru ..

Bfast kat oldtown jek

tak hagak2 kan. pepagi nak roti pratha.. tp aku share tau dengan derang, bukan aku melantak sorang2

sedap giler ni

favourite aku gak ni

ada 3 keping, molek la sorang sekeping makan

yeh dah sampai.. penat pusing2 cari tak jumpa. hehe


pi kaunter nak redeem voucher

tengok menu sebab dia ada sediakan food


lepak dulu sementara orang tu cari bilik kitaorang

bilik dia besar sangat.. sofa pun panjang, takat nak lepak 8 orang pun lepas

hirda cam biasa la, tugas dia cari lagu best2..

lagu pembukaan.. UNTUKMU - Feminin
air minuman dan tibbits
staff dia datang, tanya nak food apa
 

nak tau aku nyanyi lagu apa??
Menaruh Harapan OKEH.. hehehe
time ni sham plak cari lagu apa nak nyanyi
   
lagu Dancing Queen..

 
fuuuhh nyanyi lagu omputih tuuu

lagu favourite ni.. kami be3 mmg suka giler lagu westlife, MLTR dan lain2..
 


nyanyi lagu kak OGY okeh..
masa lagu ni, mmg sedih giler la.. alahai apasal hensem sangat ni Tommy Page. hehehehe
dah abis nyanyi, jom basah kan tekak.. dah kering bebeno ni
kat luar hujan lebat, tapi still nak jugak minum sejuk2
  
kaki karok...... heheheh pasni nak pi mana lak??


❤❤ tak syok karok kalini sebab tak cukup korum ler tak de lieyalatif.. next time jangan tak de yer..

4 comments:

Hirda Ibrahim said...

kannn?
tak cukup korum le takde lieya latiff.
kalu x sure leh dgr lagu gadis & bunga dia tu. hahahaha...

ohh sedap le pulak tgk stabak ituuuu

onniesham said...

d great time with my buddies... but x cukup korum sbb lieya latif xde... sooo.. kena la set time pi karok lagi.. kekeke

buruknya kaki ku...

mummy kimmy.com said...

suka blog u.. ;)

Zana Md Nordin said...

happening gitewwwww
best sungguh....