Tuesday, June 4, 2013

Majlis Perkahwinan Ustaz Azhar Idrus (UAI)

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Harini aku just nak citer pasal kenduri kawin Ustaz Azhar Idrus.. ye dia dah kawin minggu sudah - isteri ke 3 .. tp sebab minggu lepas aku kursus, so tak sempat nak update.. walaupun dah lepas aku tetap nak buat entry kenang-kenangan .. bapa mertua isteri yang baru ni kawan kepada asben aku.. tengok tu siap tulis Tn. Hj. lagi kat nama asben aku. mudahan2 menjadi kenyataan. amin.. hehehe.. masa asben terima kad jemputan ni, serius mmg tak tau yang nak nikah tu UAI.. baca nama pengantin pun sekali imbas jek. tp bila ada sorang kawan asben yg terima kad jemputan tu bgtau eh yang nak nikah tu UIA, cepat2 kami bukak balik kad jemputan... serius tak sangka..



lauk simple tp sedap
 
kiri kanan dia isteri2 dia.. masa ni isteri baru belum datang kat sini lagi


Yang tak menahan, meja makan dia sebelah meja makan kami.. tak de meja khas pun untuk pengantin. mmg sederhana sungguh. tak de layanan VIP or layanan pengantin pun kat dia.. semua orang boleh gambar dan salam dia.. mmg sempoi la UAI ni..

6 comments:

lieyalatif said...

kak, teliur tgk nasi tu kak oiii..dah lame tak pekena nasi minyak betul2 nieh....ngences aku kak...

dah 3 kan kak....tak lame lagi nanti 4 tu hehehehe...tgk uia kawin banyak rase mcm kagum plak sebab die mampu handle kan...ape yg pasti , berani la shah buat camni, ku kerat2 18 belas nanti hahaahahah

Emy Omar said...

Memang simple je majlisnya kan kak..yang penting jalankan mana yang wajib tu kan.Sempoi sungguh la pengantin tu ye

kidsBRANDED by FleXedar said...

Amboi MImi... tak sangka berkesempatan ke majlis kenduri UAI. Memang sederhana sungguh yek UAI ni.
Bagusla macam tu .. yang penting nak mewar2kan perkahwinan tu kannn

Zana Nordin said...

wah kak...
dpt undangan kawen UIA giteww...
tp mmg betul2 sempoi ler..sekali pandang pengantin dah macam tetamu plak.....

Daddy Ziyyad said...

hahahaha..mmg kecoh di FB masa UAI kawin last week...

Adik saya pun hadir ke majlis ni...Izyan tu dua pupu kepada adik ipar saya...

atty's said...

sempoi je UAI..semoga bahagia hingga ke syurga.