Thursday, June 13, 2013

Trip to Hong Kong - Disneyland Day 3 (Part 1)

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Pagi2 lagi, tengok cuaca cerah dan amat2 baik berbanding semalamnya.. so aku terus kejut anak2 dalam kul 7.00 pagi untuk turun ke pool.. ye mmg dalam itinerary aku nak bawak anak2 mandi pool. sajer nak kasi derang merasa mandi pool kat hotel disney.. bila lagi nak merasa kan? walaupun sama jek pool dengan hotel2 lain, tp feeling tu tetap lain. hahahaha.. sampai2 pool kami orang pertama yang turun.. dalam 15 minit macam tu barulah ramai yang turun mandi kat pool ni..

muka baru bangun tido





cantikkan pool dia.. ada bentuk piano dalam tu
dah puas mandi jom balik bilik

sempat lak korang berdrama kat pool ni

kesejukkan

sementara tunggu budak2 ni mandi dalam bilik air, aku potong2 lagi nasi impit untuk bfast.. budak2 makan roti jek..

sedap wooo.. hehehe
Lepas makan, dan bersiap2 kami plan nak masuk taman .. sebab semalam kan hujan sepanjang hari, so harini nak balas dendam .. ni pun aku letak gambar tak banyak.. kalau letak semua mau pengsan tengok kami posing2 manja kat sini. hehehe




cantikkan kerusi dia.. rasa nak bawak balik je.


 




awww romantik tak
 







ni di luar hotel.. nampak pulau sebab kami berada di Pulau Lantau
hehe kat tong sampah pun nak pose.. tp cantikkan? yang penting bersih




 





Ok kita sambung lagi.. letih letak gambar banyak2..

 Continued ...

Read :-
Trip to Hong Kong - Disneyland Day 2 (Part 1)
Trip to Hong Kong - Disneyland Day 2 (Part 2)
Trip to Hong Kong - Here We Come

7 comments:

NinaAz said...

Pandai anak perempuan akak pose. Hihi

atty's said...

gambar cantik2..kan main lagi anak dara pose..baju lak semua sedondon..cantik

lieyalatif said...

cantik swimming suit dieorg kak...setema dgn dl gitu heheehehehe....takde plak karakter disney mandi same kan....mungkin tak kene time....mia mija dulu berzikir gak nak mandi pool hotel dl tu...tapi apakan daya, kiteorg pergi musim sejuk...pool pun takde org mandi...terpakse laa dieorg kaciwa heheheehehe....

.:fyzz:. said...

senyummm sendiri tgk foto2 akak sekeluarga..so sweet moment..will never forget and to be remembered all the time

Hirda Ibrahim said...

baju pun tema Disney. good2.

best bila bebudak dh besar & pandai pose kan?
Ok ko.. puas ati.. dpt merasa mandi pool. kejap pun takpe.

*∽ IZAN ∽* said...

tu dia team timberland dah serang HK Disney!! hihihi
sempat lagi mandi pool kat sana ekk.. Izan bayangkan macam sejuk je cuaca kat sana.. nak masuk summer dah kottt yekk

sedapnya menu import dari mesia tu Mimi... telan air liur plak tengokkkkkk

onniesham said...

sedondon anak beranak.. sweet