Wednesday, March 9, 2011

❤ Celebrate besday mak secara kecil-kecilan ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Tarikh Kejadian : 14/2/2011

Orang sibuk celebrate hari kekasih, aku plak sibuk celebrate hari jadi mak yang lalu.. masa ni balik kampung selepas banjir.. balik melawat mak, sambil tu mmg niat nak makan2 sikit.. tp simple2 je la..

Beli kek coklat ni kat kedai Kek Emas ... tak besar pun kek ni.. mmg tak plan nak beli besar2 pun, nanti sapa nak abiskan..



aku just beli 2 large Pizza Hut dan menu lain2.. banyak gak la, sampai tak abis makan pun

cam biasa la anak aku mmg perasan tak abis2 tu majlis harijadi dia..


ok masa time potong kek, semua ada.. yang tak de anak2 kakak aku jer.. dorang tak balik time ni


ni anak sedara aku.. baru 7 bulan.. gebu kan..


al maklum rumahkan baru lepas banjir.. so mana ada perabot semua.. duduk bersila bawah sajer.. makan pun kat bawah jer la..



gambar last ni farhan dan farish. eh macam sama lak namanyer.. farhan mmg sayangkan farish ni.. baju bola farish tu pun baju lama farhan.. masa farhan pakai baju tu umur setahun lebih, tp farish ni umur 7 bulan dah boleh pakai.. heheehh

ok la tu ajer. harap mak happy la sebab mimi celebrate kecik2 ajer tahun ni.. insyallah kalau mak datang KL, nanti mimi belanja makan pat lain pulak yer..

14 comments:

adarnadzmie said...

ya Allah bulatnya mata si Farish tu... cumilll.. pipi tembammm...

Zana_MamaBatrice said...

happy belated birthday to your mum kak

tak kisah ler kak, even simple2 jer pun...janji kita celebrate gark...sebagai tanda kita ingat kat mak kita kan...and yang penting..sumer adik beradik dan ahli keluarga tersayang ada

wah....domot nyer farish....
bulat and gebu....mata dia pun besar....geram tengok

LyNn HaMzAh said...

walaupun celebrate kecil-kecilan yang penting tanda ingatan tu...pizza tu nampak sedap la...hehehe...

Jasfyra said...

kecil2an tp meriah kak..mesti mak akak suka sgt tu.

yela..farish tu bam2 sgt..geram plak tgk pipi dia tu

rasp said...

hepi belated birthday to your mom...
mesti hepi ur mom coz anak2 cucu2 ada...
anak dara u makin besor makin ayu lah sis..
geram tul tgk pipi farish tu...

Mama HaikalDania said...

Happy birthday utk mak kak mimi.

iskh gebunya farish tu...geram tgk dia...dah la mata bolattttt!!!!!

::Mamalyna:: said...

kak, tolonggggg!!!! mulatnyer farish tue...geram mau cubit2an!

Cik Nurul Pinky said...

happy besday mak cik, semoga Allah panjangkan umur dan murahkan rezeki ya..aminnn

Softtouch [Hanim] said...

meriahnya smbut birthday mak akak..hepy mak akak sbb dikelilingi ngan anak menantu cucu...

beestnya dpt adiah kak..mula2 beli utk abg pastu akak n anak beranak pun dpt...

teruk ye kak keadaan banjir tu..mmg penat nk mengemas balik..habis semua brg2...mkana masa nk bkemas balik..

atty's said...

geramnya kty tgk baby gebu tu..mata pun bulat..

onniesham said...

biarpon kecil majlisnya tp yg penting meriah. mesti mak ko rasa trharu sbb anak2 & cucu igt kat dia.

gerammnya tgk pipi si farish tu. very d gebu ko. mata pon bolattt je ha. ni kalo gigit sedap nih. hehehe

ratna said...

aiyo... bulatnya mata budak kecik tu..

aiDieNa said...

Mak Pak nie biler kita ingat kat dorang pon dorang dah cukup besar hati.. ingatan tulus ikhlas seorang anak.. tiada nilainya..

Btw.. itu kicik banyak bolat.. hehehe

Happy belated birthday to makcik :)

Hirda Ibrahim said...

sukanya tgk Farish tu....
sedap gomoi tu ko....
yer la ko, bl kek kecik2 pun cukup. bukan ramai mana sgt pun.