Wednesday, March 2, 2011

❤ Shopping online baju pyjamas anak2 ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Lama betul tak update.. ntah la mood pun tak berapa nak ada.. dah lama aku tak jenguk blog2 korangkan.. ntah apa cerita terbaru yek.. tengok la nanti aku ronda2 blog korang yer.. insyallah aku tinggalkan komen nanti

Haritu aku shopping online baju pyjamas farhan dan emily.. teruja tengok kecomelan baju2 tu dan harga pun berpatutan.. sehelai RM22.. ok la kan? oleh sebab dah lama tak belikan baju pyjamas farhan dan emily, aku borong terus 12 helai.. heheh puas hati aku.. setahun tak yah beli baju pyjamas lagi ...

ha amik ko, tokey tu balut dengan sampul plastik hitam ni je ko...


ada 12 pasang semua..


ni design yang aku pilih.. suka sangat... kalau perasan, semua baju aku amik secara berpasang-pasangan untuk emily dan farhan..















kalau korang nak beli boleh cari tokey ni di facebook.. nama dia dewi suriyani..

8 comments:

Syasmeen said...

wah byk borong tuh...meen pun pernah gak beli ngan dewi suryani tuh...

Cik Nurul Pinky said...

bestnya beli baju anak hehehehe..

Jasfyra said...

comelnya kak!!! saya pun suka beli baju anak sama..tp kdg leces sket sbb saiz xsama kan..nk terjah la fb suriyani tu:)

LyNn HaMzAh said...

banyaknyer akak borong...seronok la anak-anak akak sebab dapat baju tidur baru...hehehe...

Emy Omar said...

cantik2 pyjamas tu kak..
saya pun dah lama x update..mood dah hilang,kena carik balik mood ni :D

Hirda Ibrahim said...

aku pun suka....

aku punya will sampai mid march ni. nk tunggu pre-order punya sekali.

onniesham said...

suker la tgk pyjamas dorang nih. comel2 belaka. tp mak kuciwa sbb yg pasti echa x muat punyer. apsal la xde sz besar2 eh.

Ummi Talhah said...

sakan betui shoping, best tul kalu time nak buka parsel kan ....