Tuesday, October 30, 2012

❤ 69 tahun .. ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan dan Emily
 
Kalau arwah masih ada harini, tentu sekarang dia dah berumur 69 tahun.. tp arwah dah 4 tahun meninggalkan aku dan keluargaku..  masih aku ingat lagi, ketika aku disahkan hamil anak sulung, due datenya 30 Oktober 2004, arwah la yang paling gembira.. selalu menyebut, besday cucu atok sama dengan besday atok.. T_____T .. tp aku bersalin awal seminggu, iaitu 24 oktober.. namun dialah orang yang paling gembira.. maklum la cucu lelaki sulung..  mmg sangat2 sayangkan farhan, sanggup dia tunggu di lobi bersama pak guard sehari semalam, semata2 nak tunggu aku bersalin ... masa tu mak dan suami aku bergilir2 jaga aku dalam labour room.. bila aku bersalin, mengalir air mata atok sebab nak tengok cucu kesayangan dia ni.. 2 tahun kemudian, bertambah kegembiraan arwah bila emily juga lahir pada bulan kelahiran dia..
 
aku lepas abis pantang masa ni. bawak mereka semua ke Cameron Highland .. farhan dalam pangkuan arwah atok

bawak arwah atok jalan2 ke Sabah - jeti labuan

bawah arwah atok ke Bandung pula..

arwah bersama cucu2 kesayangan ... walaupun arwah dah tak de, dia tetap ada dalam hati kami... al fatihah..
seminggu sebelum meninggal..
masa ni emily baru nak masuk 2 tahun

 ❤❤  Abah, mimi sayang abah.. ** mood rindu sangat2..**

6 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

al-fatihah..kak, sedihnya sy baca n3 akak hari ni ...

Hirda Ibrahim said...

sedehnyaaa...

al-fatihah... semoga rohnya tenang disana. aminnnn...

Nur a.k.a admansyah said...

sayu plak bc coretan cuk puan pg2 nie...
Jgn sedey2 yea! kite sedekahkn al fatihah buat arwah ayah Mimi...

Al fatihah

lieyalatif said...

alfatihah ...

insyaallah kak, arwah sedang bahagia di syurga Allah....

.:fyzz:. said...

Al fatihah...sedih fiza bca entry ni...

onniesham said...

al-fatihah..

xmo sedih2 k