Wednesday, October 3, 2012

❤ Jalan-Jalan Cari Makan - T.G.I Friday's ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Sejak en hubby sambung belajar, kami dah jarang2 jalan2 hujung minggu .. tak pe kami bertiga faham.. no complaining.. tp en hubby still pandai bahagikan masa .. balik dari kelas petang, sampai rumah, terus ajak kami keluar dinner.. thanks abang.. so kami ke One Utama

budak2 jumpa maskot M & M ni .. sibuk nak bergambar
en hubby ajak makan sini.. haritu tak sempat nak gi makan2 masa annivesary kan..
kalau emily haruslah dengan papa dia
 
kalau si abang haruslah dengan mama.. baru fair & square

amik soft drink ajer
biasanya kalau kat TGI ke Tony Romas ke, mesti bebudak dapat ni untuk hilangkan boring tunggu makanan
 

kids eat for free.. jimat jugak
diet, diet jugak, tp tetap makan.. takdelah drastik sangat
aku tak tau nama dia.. tp ni appetizer
en hubby punya.. mesti ler kamben kan.. tp ada sayur2 so balance gak la menu dia
 
aku makan burger je.. tp bapaknya beso burger ni.. semput nak ngabiskan

lepas makan, anak2 ajak ke Toys R Us cam biasa la kan

dah sama tinggi plak anak patung tu dengan emily

tak lama pun kat OU, lepas beli toys kat anak2, terus balik.. ni sementara tunggu papa amik keta, marilah kita berposing2 ye farhan..


❤ ❤ alhamdulillah kelas en hubby tak de 2 minggu pertama bulan oktober, so kita guna sebaik mungkin sabtu dan ahad tu untuk together2 la berjalan2, makan2 dan aktviti2 lain..

3 comments:

Lynn Hamzah said...

seronok ek kak bila dapat habiskan masa dengan family...walaupun gie makan jer...

lieyalatif said...

BETUL TU KAK...sejak hubby dah sambung belajar ni mase tu terhad sikitkan...tapi tu laa seb baik hubby kite pandai bagi masa....

mcm shah kire okey sikit sbb kelas die ari rabu kamis jumaat dari pukul 3 sampai 9 mlm...tak kaco weekend sgt.....

harap2 hubby kite berjaya habiskan study dgn jayakan....

Hirda Ibrahim said...

takpe ko..
pejam celik.. pejam celik. dah habis 2 thn.

yg appetizer tu x salah aku nama dia quesadilla. sedap kan???