Wednesday, October 31, 2012

❤ Wordless Wednesday - Hello Kitty ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Aku, Pink dan Hello Kitty, tak dapat dipisahkan. (ceh baru ada 2-3 barang HK dah kecoh!)

My pinky Calculator.. sayang sangat

shoomell tak?

hok ni dah lama beli, pernah gak citer pasal mouse hello kitty ni.. comel kan.. dah la Hello kitty, PINK lak tu.. alahai suweet

❤ ❤ kalau tengok accesorries Hello Kitty mmg banyak, giler tak giler ajer nak membeli nya.. kalau aku beli periuk nasi Hello Kitty agak2 over tak? kikikiki

7 comments:

Hirda Ibrahim said...

comei2...
poms.. bl la frame spek mata hello kitti. comei je aku tgk org pakai.

Rasp said...

mmg chomei...
ni kalo kat rumah...
rasanya mesti berebut dgn emily nie...
hehehehehe

kikin said...

Hai kak...nak suggest akak pegi Hello Kitty Land kat Puteri Harbour JB..bukak NOV ni....situ lagi bnyk hello Kitty...hehhehe

*∽ IZAN ∽* said...

comel comell!!

Dania pun fan Hello kitty ;)

Lynn Hamzah said...

peminat hello kitty ker kak? hehehe...

onniesham said...

kena tambah collection lagi nih.. sure emily pon nk jugak

.:fyzz:. said...

Comey sgt...