Tuesday, October 9, 2012

❤ Dinosour Live! Malaysia ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Masa matta fair haritu, aku ada beli tiket dinosor ni.. harga mmg murah dari harga biasa.. mmg berbaloi la beli.. kalau harga sama, baik tak yah kan.. oleh sebab  pameran ni expired 31 Oktober, kami pun bawak la derang minggu ni. kebetulan sangat sebab minggu ni en hubby tak de kelas..



mcm2 juga ada kat pusat sain ni.. dah la murah banyak dari petrosain..


ha kayuh jangan tak kayuh.. konon2 nak sampai mentol tu nyala





sajer try snap pic kat cermin ni.. ada banyak cermin kat sini

ni ler cerminya.. pilih mana nak


















kat dalam ni gelap.. pastu bebudak ni nak amik gambar naik dinosor ni..

ni la gambarnyer.. ada photog kat situ.. bayar RM10










dah nak balik baru tingat nak snap kat depan pintu masuk. hehe


❤❤ ok tak tau nak citer sebenarnya.. tengok gambar ajer lah ye. kot2 ada yang tingin nak bawak anak2 pi tengok dinosor

6 comments:

Hirda Ibrahim said...

good info poms.
nanti aku ajak shahnun bwk the kids mai sini. tix pun takdelah mahai.

ayang said...

hehehe diaorg lanjutkan tarikh ye kak??

ada masa nanti nak pegi lagi lah.. hehehe

tetiba teringat diinterview WHI haha. nk ckp lain tersebut lain.. sudahnye tak tercakap2.. hahaha

Rasp said...

enjoy tul your kids kat situ...
macam2 games pun ada kan...
experiment tu bukan takat kids jer suka nak cuba...
kalo leh mak paknya pun nak try sama :)
tengok lah kalo rajin leh bawa sapphire gi situ...

Zana Md Nordin said...

kat pusat sains kan kak mimi
last year kot pergi....dah sampai sana tpi tak masuk kat pameran dino tu pun..
gara2 sampai pun dah lambat..hu hu hu
nampak menarik ler kak

Lynn Hamzah said...

x pernah lagi jejak kaki kat situ...nanti leh la bawa anak-anak lynn gie situ...

onniesham said...

last year aku dh pegi. but this year dorang kata lg best.. hmm rasa cam nk pg lagi la plk