Wednesday, October 24, 2012

❤ Happy 8th Birthday Muhammad Farhan Naufal ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Tak ku sangka, sob sob sob, 8 tahun yang lalu, aku telah melahirkan anak bujang aku nan sorang ni. anbelibebel... my baby dah jadi big boy! Farhan mmg manja sangat2, tak macam budak lelaki yang sebaya dengan dia...  Masih suka peluk2 aku, cium2 aku dan mmg manja mengalahkan adik dia ..

A'am Sayang

Maam doakan semoga A'am jadi anak yang baik, yang bijak pandai, yang patuh pada perintah agama dan taat pada suruhan Allah s.w.t ... Mama tak pandai madah berhelah, cukuplah Mama nak A'am tau yang Mama, Papa dan Adik sayang sangat pada A'am.

MUHAMMAD FARHAN NAUFAL BIN HAIRUDIN
24.10. 2004 - 24.10.2012 = 8 tahun



❤❤ harini A'am ada lawatan sambil belajar di sekolah... nanti balik sekolah kebangsaan terus pick up dia, sebab petang ni kami nak balik Johor, amik cuti esok 1 hari sampai la hari Ahad sempena Hari Raya Haji jumaat ni.. tp kami ada projek baik punya. hehehe nak bawak farhan dan emily pi "SINUN" sempene besday derang.. doakan kami selamat sampai kampung ye kengkawan ..

5 comments:

lieyalatif said...

wahhhhhhhhhh nak ke legoland ke kak....semoga semue hepi ok....

hepi besdey a'am encem!!

Lynn Hamzah said...

happy birthday a'am...semoga selamat sampai ke kampung yer kak...

Nur a.k.a admansyah said...

Hmm... mesti ke Legoland kan? hihihi

Neway, tq for the tickets dear! Have a safe jurney & Salam Aidil Adha.

Hirda Ibrahim said...

Happy bday a'ammmmm....
selamat bergumbira di SINUN...

.:fyzz:. said...

Happy birthday a am cayg